Фокуса на yoshi

Започната от yoshi, 03 Октомври 2011 19:40:48

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

yoshi

Ето го и моят Фокус

1,6 tdci 109hp 2011г.

Racinga

yoshi

единственото нещо което сам променил в него е затъмняването на стъклата с фолио 80% но няма да е последното списъка ми е доста дълъг  ::)

Racinga

Сподели от къде ще почнеш без да издаваш всичко  :P

Alexi

Pyrhel

И на живо е много красив! Много безаварийни и само весели моменти с него! (fri)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

yoshi

обмислям едни стопчета но ако ги няма в наличност трудно ще се реша в смисъл че искам да ги видя на живо преди да поръчам а те изглеждат много добре според мен ако някой знае нещо за тях ще се радвам да го сподели с мен  :-\

Bobi

Yoshi, още веднъж да ти кажа честито за звяра и дълго време да се радвате взаимно.Но ако мислиш, че ще те оставим с една снимка, жестоко се лъжеш  >:D

yoshi

още 2 другите като променим нещо :)

petermitkov

sapienti sat

Bobi

Да, наистина е страхотен! С позволението на yoshi , бих искал да изкажа своето мнение,понеже и моят Фокус е черен.Ако сложиш черни стопове, задължително трябва да смениш или боядисаш фаровете в черно.И когато направиш всичко в черно, немуниуемо ще започнеш да се замисляш за по-големи джанти, защото 16-ките ще се губят на фона на черното.Дори моите 17-ки ми изглрждат малки  :'(

Alexander

Страхотна е колата! Много да те слуша! Оригианалните LED стопове на този Фокус са уникални така, че моето мнение е да си вземеш тях! Поздрави!  (thup)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

amplified

На тоя модел фокус и този цвят нужните неща да изглежда покъртително са: затъмнени отвътре фарове + хромирана лайсна на прозорците отстрани.

Иван Вълков

ММММ хубавец. Колата е супер колега (happy)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

yoshi

нещо такова си мисля за отпред но трябва да се види на живо в смисъл че в магазина май ги нямат налични  ::)

Alexander

Чел съм за тях - не светят хубаво чисто като фар! Иначе да диодите са готини! НО по-добре недей!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

yoshi

някакви идеи за фар в смисъл да отида в магазина (софия) да го видя преди да купя ?!?!?!

Alexi

за фар най доброто е оригиналния затъмнен ,има такъв в някакъв екстериорен пакет беше .. но освен в ибей не знам другаде дали ще изпаднат

Pyrhel

И другия вариант е да се отворят и да се затъмнят. Повечето от "тунинг" фаровете с диоди са китайски и хич, ама хич не са добра инвестиция.

Alexi

с какво могат да се затъмнят да стане красиво и да светят пак добре ?

amplified

Това имам предвид.

Pyrhel

Да, не целия фар или с фолио върху фара, а отзар рефлектора и то само частта, която не се използва за отразяване.

yoshi

днес и аз това оглеждах за боядисването на пласмасата на фара още се чудя само дали са капсуловани или са на щипки понеже искам аз да си ги направя (нали съм бояджия) :) само утре ще разбера и боята която ми трябва понеже не искам да се отлепи след време от слънцето вапрос на няколко дена е да ги ошляпам въпреки противните мнения на всички около мен да не го правя .....  ::)

Alexander

Залепени са, не са само на щипки! А съм ЗА да ги боядисаш, даже мисля след време и аз да я свърша тази работа!  (thup)

by hotblooded

yoshi

тва с "залепени са " не ми харесва никак даже и аз така предполагах.Въпроса е кога ще ме ухапе кучето да ги оперирам предполагам като купя стоповете ще ме дразнят и фаровете и ще ги очерня  (thup)

tha22don

Да честитя и аз със закъснение  (beer)
Радвам се, че има хора, които не чакат модела да остарее след покупка и започват да го модифицират :)
Успех с проекта и ще следя темата с интерес.

Bobi

Yoshi, дай малко нови снимки на красавеца! Ама си и скръндза  ^-^

yoshi

това е новото за сега,остава да разберем дневните ми ще минат ли пред  C:-) скоро и стопове ще има но .........  :P

Dmitarcho

Красота ;) ДАно не ти правят бели "милиционерите" ;)
Ръца Пръца

petermitkov

Респект! УНИКАЛНИ СА! Видях ги на живо и са страхотни, останах без думи. Ксенон + лед дневни сложени в черен фар е най-добрата комбинация за фокус 2! Наистина са в най-високия ценови клас но мисля че си заслужават всяка стотинка.
sapienti sat