Всичко за Национален Събор 2013

Започната от toretosz, 19 Декември 2012 00:39:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexander

Кажете софийската група кога ще тръгвате, защото Вие на практика ще минете да ни "вземете" през Пазарджик. Да знаем ние кога да се организираме. :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Pyrhel

Бях писал:
ЦитатДа се разберем кога/къде ще се чакаме за груповото тръгване към Дракона.
Предлагам да се чакаме между 6:15 и 6:45 на изхода на София след Лукойла на Тракия.
Тръгване: 6:45, до Калояново са 160км. След като се слезне от магистралата са 15км, това означава, че като закрепим на темпомата 130 ще стигнем за около 1:45, т.е. около 8:30 - 8:45 да сме там.

и никой не възрази/подкрепи сметките, така че - толкоз, 6:40-6:45 тръгваме от София.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hitrata_lisi4ka

Аз ще пътувам индивидуално, затова не се обаджам, за да не ангажирам всички със себе си :)
Искам нещо русо, може и метла!

bay_huy

Ае направо на паркинга на ликойла (зад него е огромен за тирове и тн има место много) 6:20 там чакаме се до 6:40 и палиме имам поне 1:40 път та до към 8:30 най-късно да сме там. Към 7:30 мисла че ще сме на пазарджик на шела може там да се чакаме или Сашо да каже каде ще им е най-удобно

Alexander

Значи го правим така. Ние ще сме 7:30-7:45 на Шел Пазарджик!  ^-^
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Pyrhel

Хайде да сте готови 7:30? :D
За да можем като минем да не стоим допълнително?

Alexander

Ами аз мога да обещая само и единствено за себе си че ще съм там по това време. Но ок, да го направим така

by hotblooded

Pyrhel

Е, ние се разбираме за час и в определения тръгваме, пък който е там - там. :)

Bobi

Не е ли много рано? От Шел до пистата са около 30-35 минути...

Pyrhel

Колкото по-рано отидем ще има повече време за мотане. Може да съм объркал сметките, можеш ли да разпишеш часовете и да видим къде бяга времето?

Bobi

Чакай, че от толкова много часове май и аз съм се объркал. :D Аз имах предвид, че разстоянието от Шел Пазарджик до пистата не е повече 35 минути. Но нека си остане както сте казали по-рано. Ще се помотаем малко :)

Danchev

Кво мотане е момци :D •09:00 - начало
Няма време за мотане, защото 9:00 влизането на пистата трябва да е организирано, как ще се редят колите по градове ли, по модели ли, новите тук, ретрото там, бегачките еди къде си и т.н.
Малко след 8 трябва да сте там ... ние ще се довлечем към 8:30 трябва някой да ни посрещне :-* :D
How about a magic trick?

pantata

Аз да питам за каращите каски ще трябват ли? Да няма изненадани...

Danchev

Там си има 10-тина каски, но който има да си носи :)

П.С. трябда се пита Ицо за бонета, че не винаги има на лафката ... ако няма да се предвидят ... отдавна му бях казал на Анатолий, ма да напомня :)
How about a magic trick?

kenwood

Цитат на: bay_huy в 13 Август 2013 16:57:03
Ае направо на паркинга на ликойла (зад него е огромен за тирове и тн има место много) 6:20 там чакаме се до 6:40 и палиме имам поне 1:40 път та до към 8:30 най-късно да сме там. Към 7:30 мисла че ще сме на пазарджик на шела може там да се чакаме или Сашо да каже каде ще им е най-удобно

Това е този точно след полицията нали... в 6.20 ще гледам да съм там

bay_huy

Цитат на: kenwood в 14 Август 2013 02:03:44
Това е този точно след полицията нали... в 6.20 ще гледам да съм там

Да реално паркинга е между овърдрайф и лукойла (на гурба). Влизаш за лукойла и си ти ;)

Pyrhel

Едно питане за хората, които от събора ще се прибират към София - има ли такива, които НЯМА да пренощуват на пистата?
Питам, защото имам един познат, който освен Нинджите и той ще снима, но няма да остава вечерта и ако не е проблем ако някой от София не остава вечерта да го вземе?

Bobi

Ние вероятно няма да пренощуваме, но ще поостанем за бирата и скарата. Ако това не е проблем за него, ще го метна.

Pyrhel

toretosz

Едната сиерка излезе от бокса 2.8 V6 Турбо на проста газова налягане 0.4.

http://www.youtube.com/watch?v=WTHaf4joxcc#
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Alexander

Супер! Аз нахалставам пак, като питам дали някой няма 5х108 джанти 18" свободни  ::) Знам че ми е адски странна молбата, но найстина ми трябват, иначе на Battle-a ще трябва да карам с 16-ките  :-[ :-[ :-[. Гарантирам сигурността им, ако стане нещо прокривам на 100% щетите!

by hotblooded

Vanko

А ако купиш тези дето вчера колегата Боби ги пусна за 300 кинта, и после ги продадеш?

Alexander

Той ги продаде, ако говорим за същият Боби. А другият Боби продава 16-ки..

by hotblooded

B.Stoilov

"Цитат
Да се разберем кога/къде ще се чакаме за груповото тръгване към Дракона.
Предлагам да се чакаме между 6:15 и 6:45 на изхода на София след Лукойла на Тракия.
Тръгване: 6:45, до Калояново са 160км. След като се слезне от магистралата са 15км, това означава, че като закрепим на темпомата 130 ще стигнем за около 1:45, т.е. около 8:30 - 8:45 да сме там."

А тези дето сме без темпомат ? :d
P.S: Не знам, за мен е по-добре да караме с такава скорост, че всички да се движим заедно + това на магистралата първата кола от групата, ако тръгне да изпреварва, едва ли всички след нея ще имат тази възможност и 100% ще има някой гоУф 3, който да се движи с повече от 130км. И така пак ще трябва да се изчакваме в PA. А пък иначе ще хващаме окото  ??? ;D

Marlboro

Е то остава някой да загуби цяла колона на магистралата...  :))
Какви изпреварвания толкова ще се случват?
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

Крайната точка се знае къде е, ще се засечем там със сигурност :)

Виктор Велев

Е то пък вие нa мaгистрaлaтa aко не можете дa изпревaрите къде сте се зaпътили ;)

Vanko

Цитат на: Alexander в 24 Август 2013 07:59:23
Той ги продаде, ако говорим за същият Боби. А другият Боби продава 16-ки..

http://prodavalnik.com/dzhanti-za-ford-18-i26691909

toretosz

Малко фън покрай подготовката за събора. Да попитам аз като съм с разпънка и конусен филтър в кой клас съм космически кораб или изтрибител да знам колко коня да заложа на мегата.       :D  :'(    (rofl)

п.п. ето и пред историята 
ЦитатС това идва момента да питам къде да се слагам в италианското тъй като не знам дали разпънките (strut-bars) се водят към модифицирани,по принцип са стокова опция и са оригиналния модел на форд.Конусния филтър да си ходи ли? Липсата на катализатор пак ли е модификация.Въпросите са тук защото просто правилата не ги отбелязват като точки.

източник 2 рия клуб, неофициалния за кебапчетата.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Виктор Велев

Цанкич дори и да нямаш разпънка точно ти оставаш в дисциплината космически кораб защото бомбетата са ти разпробити вече за разпънка......   :)) :))