Всичко за Национален Събор 2013

Започната от toretosz, 19 Декември 2012 00:39:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladi tanev

я да видим сега колко вече са будни и не спат а чакат  :D
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Виктор Велев

Не знaм зa будните aмa aз все още не могa дa  зaспя то гледaм то вече нямa и смисъл  (rofl)

S.Stoyanov

Викторе ще спиш по пътя че тя сиерата ще се чуди какви са тези скорости 90-100 и на автопилот (rofl)

deshi

Грозен си кат` OHC  .....

Dmitarcho

Хайде тръгвайте бе ... стига с тея клавиатури :D
Ръца Пръца

К.Методиев

Ти да не се върна в 1970, айде и аз още малко свършвам работа и тръгвам.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Vas

Днес съм на работа, но утре ще дойда :) Дано да има нещо интересно

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

mitakinen

Няма ли кой да качи някоя снимка не тези които не можахме да дойдем :)
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

scorpion4o

Хубав събор с много каране.На пловдивчани много ни хареса.Поздравление за организацията!

G_o_c_e_v

Браво на организаторите, браво и на присъстващите. Много съм доволен от деня, от "карачите" и автомобилите им. Да ги гледаш във форума на снимка е едно, ама да ги "помиришеш" дет са вика на живо е тръпка.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Ръца Пръца

blago87

Аз съм снимал от другата страна, че мойта беше чаак в края  (pnga)

whaaazp

Браво! Как не можах да дойда.... :(

Divane 777

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.612183645498754.1073741836.582100558507063&type=3

Малко от хитрата лисичка , и малко въображение от мен ;)

Dmitarcho

Тук са силно непрофесионалните снимки от мен ;)

Ръца Пръца

Alexi

Събора беше невероятен ,много коли вкл. и от другия форум ,много пушек и мирис на изгорели гуми ,дрифтаджиите се разцепиха :)) пистичката е много добра ,не я бях посещавал всичко е на много добро ниво като организация .. на връщане се развилнях на магистралата ,наложи се да дозаредя на Петолъчката :)) .. ето и малко снимчици за съжаление ми свърши картата по едно време че забравих да освободя място - линк

VENTCI

Събора беше чудесен, БРАВО   8)  8)
Неуспелите да дойдат могат само да съжаляват

К.Методиев

Чакаме снимки от нинджите, всичко беше добре на събора иначе, който не е дошъл може да съжалява.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

pantata

Беше невероятно. Мислех, че ще си начеша крастата да карам на писта, но се зарибих още повече. Жалко, че моята кола е чисто стокова и не можеше да понесе повече натоварвания. Все пак съм доволен от постижението 1:13, за догодина си задавам под 1:10  (race)

(fe)

amplified

bay_huy

Ахахахааааа мнооо съм добър (rofl) щтракнал съм те баш си :D

Събора беше страхотен хората които не можаха да дойдат могат само да съжеляват. Аз лично искан да благодаря на всички които бяха за предадената обстановка. За пореден път показахме че ни сабират много неща не само Форд, карането, форума и масовката след това а това, че сме си като семейство. В тия времена е хубаво да знаеш, че имаш хора към които да се обърнеш и да се отзовът за каквото и да било. Изключително се радвам, че съм част от всичко това.

Радко

И аз да изкажа благодарностите си на организаторите и на присъстващите за емоцията която беше на събора. Прекарах си страхотно! Покарахме доста, побъбрихме и дано както казва Марто да сме все насреща за помощ като едно семейство при това разрастващо се дано!  ^-^
пп Липсваше само наградата за каране на 2 гуми ... като идея за другия път  :D

pAbLo

За такава награда се кандидатирах още през 2007ма с на Христо Стоилов Ескорта ;)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Alexander

Хайде и аз да се изкажа. МНОГО, МНОГО ми хареса на мен събора. Направо ми надмина очакванията. Изключително много се радвам, че се получи толкова добре. Надявам се и на всички други( зрители и участници ) да им е харесало. Както каза и Владо, исках да се видя и поговория с много хора, но просто адреналина ме засили още от началото и почти нямах време да се завъртя. Още веднъж благодарности на всички присъствали.  ^-^ ^-^ ^-^
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

deshi

Събора беше супер , организацията беше на ниво , благодарности към писта дракон и бафс  , дано 2014 дойде по бързо
Грозен си кат` OHC  .....

moni74

Като ви гледам снимките, доста добре сте си изкарали. Браво, поздравления! Жалко че не успях да дойда, въпреки че до последно се надявах да отскоча 2 часа. Уви, вчера имах много работа и не се получи.
Ще направя всичко възможно следващата среща да не я пропусна!

----------------------------

Bobi

Колегите са казали всичко и ще допълня само с изречение - Най-доброто Форд мероприятие, организирано на родна земя, което съм виждал.

camaro

Супер събор с каране колкото душа ти иска ;D благодарности на организаторите ^-^

ffmk1l

Аз също не бях присъствал досега на толкова хубав и с такава посещаемост събор. Но за разлика от останалите мнения, които бяха изцяло положителни ще си позволя да отбележа, че има още доста да се желае. Видимо се направи крачка в правилната посока, но и имаме много работа за да развием истински нещото, което навън наричат клубна култура. А за да стане така не трябва да се разчита на 2-3ма души да свършат цялата работа по организацията на едно такова събитие. Изисква се ангажираност от всеки от нас. Искам да благодаря на колегите от Пловдив, че ни уважиха, и че не се направи разделение по клубове и тем подобни. Съжалявам, че не успях да остана до късно, исках да се запозная с още хора. Съжалявам и че колата ми се счупи толкова рано, но няма как-без никаква подготовка и с автомобила, който караш ежедневно беше много вероятно това да се случи.
Форд общността трябва да е една, нека има 2-3 и повече клубове, това не пречи на такива мероприятия да се събираме хора със сходни интереси. Тепърва ще се прави анализ на всичко, има много време до догодина. Аз изказвам готовността си отсега да помагам с каквото мога, за да върви БАФС напред и нагоре.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...