Разбит Автомобил/Кражба

Започната от Gredarov, 10 Ноември 2012 22:15:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Gredarov

За съжаление с смут ще ви съобща ,че днес и аз влязох в статистиката на ограбените.Автомобила ми бе разбит на паркинга на Джъмбо Люлин само за 15 мин. и бе откраднат Gps-са ми.Ключалката ми бе изтръгната от вратата и крадците безпроблемно са отворили колата.

Dmitarcho

Тц  тц тц тц Тея от Джъмбо нямат ли охранителни камери на паркинга ?!? Баси душманската работа ;(
Ръца Пръца

Krum

Дано имат камери и на паркинга, гадничко си е моята кола я разбиха преди година на паркинг в Приморско, подаде ли жалба в полицията?

viksata

Мама им мръсна гадна...... (batter) (batter) (batter)ейййй искам 1 да хвана бееее да му се отбия за всичките преди него!!!

Дано си се обадил на фурашките, вярно е че те докато дооооойдат ....!

Намери ли ключалката поне да си я оправиш?

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Gredarov

На полицията се обадих.Жалба подадох,но от ключалката нищо не става.Сложих друга колкото да запуша дупката.Най-интересното беше,че бях почти сам на паркинга и беше 15 часа след обяд.А в действителност са взели GPS  Garmin Nuvi 200 на 5 години каращ 6-та които се търгува по форумите за по 50 лв.И какво ще вземе в заложната къща ? 20 лв.Още не мога да си го обясня за 20 лв заслужава ли си да ти разбият колата.

Dmitarcho

Наркоманска,келешка,ромска работа ... тях не ги бърка колко пари ще изкарат - имам чувството, че им доставя повече удоволствие да ти разбият колата, отколкото от това, че ще вземат нещо от вътре.
Ръца Пръца

hotblooded

Копеленца гнусни..... Колега има едни тапи да запушиш мястото на ключалкaтa. На един приятел така му разбиха "баба Сиса" - извадиха му ключалката на дясната врата и му взеха..... CD плеър NEO!