Mondeo 2006г 2.0TDCI Titanium X

Започната от moni74, 08 Ноември 2012 22:32:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иван Вълков

Друго си е с тея джанти, страхотна е!!!

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mitakinen

Остава да намерим долната никелирана лайсна на бронята и престилката. Ще направим тези дни огледалото и става супер Мондеото :)
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Alexi

amplified

Dmitarcho

Честито ;) Добре, че е Боби, да ви обзаведе с джанти ;) Със здраве да си ги търкаляш, дупки да не виждат ;)
Ръца Пръца

Bobi

Тази джанта стои по друг на начин на Мондеото, направо са си направени за него! Според мен нямаш нужда и от пружини даже. Баааси, колко ти се е променила колата с едни джанти! Пожелавам ти да си ги търкаляш със здраве.  (clap)

moni74

Определено пружини няма да сменям, че направо ще легне на земята като хидравличен Ситроен :) И така съм доволен.

----------------------------

hotblooded

Еха, супер изглежда с "пълнолетните" Жанти :)   А с темпомата какво стана - дойдоха ли джаджите за педалите?

moni74

Иво, още не съм ги поръчал... Днес точно затова си мислех, вече е крайно време да ги поръчам.

amplified

Цитат на: hotblooded в 03 Август 2013 19:21:55
Еха, супер изглежда с "пълнолетните" Жанти :)   А с темпомата какво стана - дойдоха ли джаджите за педалите?
Вече може законно да кара гумите да свирят  (rofl) (rofl) (rofl)

moni74

Цитат на: hotblooded в 03 Август 2013 19:21:55
А с темпомата какво стана - дойдоха ли джаджите за педалите?

Вече трябва да са дошли, в понеделник ще мина през МП да проверя. Излизат точно 54лв двата.

mitakinen

Вчера повозих Мони в неговата си кола. Един папарак ни е издебнал

На задната седалка явно е било удобно :)

И аз бях доволен да си припомня как е в Мондеото

moni74

И на задната седалка ми хареса, трябва да започна да се возя повечe :)

whaaazp

Съвсем друго е с тези джанти.. :)

moni74

Днес направих 20к пробег с моето Мондео :) Като изключа проблема с ЕГР и компресора на климатика, определено съм доволен. И то много повече, когато трябва да събера доста багаж и същевременно настъпя газта :)
А, и да се похваля - днес в голямото движение Созопол - Бургас успях да изпреваря една пловдивска Панамера с номер 1111 отдясно /защото не ме пускаше отляво в продължение на 2-3км/ със 160км/ч :) Просто го резнах между две коли.

moni74

Така, от днес вече има подобрения:
1. Имам вече включено затъмняващо огледало
2. Сложени за джаджите  на педалите за темпомата, остава само активация му и индикация на таблото
3. Решен е проблема с грешката на шофьорския еърбег

ihovahi

Монка, днес си решил да обърнеш внимание на колата :) браво  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

moni74

Ходихме с Иво да се запознаем с момчетата от другия клуб, които се събират всяка неделя в Бургас. Та го хванах да ми ги направи нещата, че аз съм малко куц :)

hotblooded

Цитат на: moni74 в 15 Септември 2013 20:19:14
Ходихме с Иво да се запознаем с момчетата от другия клуб, които се събират всяка неделя в Бургас. Та го хванах да ми ги направи нещата, че аз съм малко куц :)
Абе хайде сега - грешката в еърбега си беше мое дело - още като съм го монтирал не съм набутал едната букса както трябва
(   (blush)  съибъф майстора).

ihovahi

Иво :) Добре, че не слагаш спирачки  :D шегувам се.

hotblooded

Цитат на: ihovahi в 15 Септември 2013 21:03:14
Иво :) Добре, че не слагаш спирачки  :D шегувам се.
Щях да съм богат - хората щяха да пращат тъщите си при мен!

mitakinen

Айде една снимка на Монито на Мони

moni74

Два въпроса относно огледалото:
1. Наистина ли в МП струва толкова много  ??? ??? ???
ЦитатКаталожен номер:    4170060
Наименование:    ВЪТР.ОГЛЕДАЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКО
Цена с ДДС:    872.05 лв.
2. Когато го закачихме, индикацията светеше само при отворена врата и светещ плафон :) Днес го бучнах на другата букса - сега индикацията на огледалото свети постоянно. Нещо все на дърво удрям с моя майсторлък...

hotblooded

Оставяй я да свети постоянно... или трябва да пускаме друг кабел до някъде...

moni74

Проблема е решен - когато оставя да свети постоянно, след известно време изгасва сама /някой беше писал за това/. Така че и огледалото вече функционира почти пълноценно /само не се изключва при задна скорост, но това не ми пречи/.

ihovahi

Монка, то трябва и косур да има, че да не ти я урочасват :)

moni74

От днес вече и зaдните дискове сa нови. Жaлко, че нaклaдките се оказаха за преди фейса и не станаха. Така се принудих да сложа отново TRW-то, което смених когато купих колата.

pAbLo

Добре де и половин почерпка си е почерпка (rofl)
Със здраве да си ги караш 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

moni74

Благодаря. Ако оставя старите накладки /TRW, мисля че са на 20к пробег/ проблем ли ще е?

hotblooded

Цитат на: moni74 в 17 Октомври 2013 10:54:15
Благодаря. Ако оставя старите накладки /TRW, мисля че са на 20к пробег/ проблем ли ще е?
Карай по внимателно 100-200 км да се отъркат. Може и да ги припаснеш набързо - покрай 2-3 км на ръчна, ама бавно....  >:D