Видях те!

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 14:11:46

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Lucy

Преди малко стресирах Сенаторчето... Малко аз... ;D
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

opex

Пък аз Чебчо видях на България налегаше Сеата :))
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

senatora

Дам...
едно сиво пежо...
но аз нали съм си разсеян,доста по-късно разбрах кой е.../чак като звънна/ :o
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

ValkataFF

Вече на няколко пъти на паркинга на УНИБИТ на Цариградско виждам едно Мондео МК3 -СТ ,тъмно синьо.Явно по едно и също време ходим на лекции.

ihovahi

На който е колата да се обади веднага  :D :D :D Монка за теб говоря  (rofl)

Който фôрка "майстор" си нахôда!

tbmtbm

Aplified на OMV/ТМ в петък около 11ч

opex

/ОТ
Един няма да му напише ника правилно на amplifier ... :))
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

randity

Вчера видях едно Мондео, около 2002-3 година, ST черно, УНИКАЛНОООО в Люлин 9 към обяд мина.. Ако е форумно да си каже кой е, че ми паднаха веждите като го видях...
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

Илко

Днес  мернах  синьо-белия  фокус  в пловдив  на  Пещерско  шосе докато  вдигна  рака  и  то  взе  че  изчезна  в  дъжда  (rofl) (rofl) (rofl)
Илко

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Pyrhel

Цитат на: randity в 16 Април 2014 11:18:14
Вчера видях едно Мондео, около 2002-3 година, ST черно, УНИКАЛНОООО в Люлин 9 към обяд мина.. Ако е форумно да си каже кой е, че ми паднаха веждите като го видях...
Недялко се казва собственикът, не е форумно :) Интересното за това СТ220 е, че е купено от Мото-Пфое ???
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dundee

И аз съм го срещал. Потвърждавам че мнооого силно хваща окото :-)

pantata

Един гларус днес в the mall

pantata

А това форумно ли е?

whaaazp

pantata

amplified

Карате фордове, пък имате пари за молове... тц... :D

whaaazp

amplified

T'ва е щот сте на газчица, аз за тва нямам :D

ForeverFord

Днес към 9 видях  във Варна Бургаско мондео с нашите лайстни ,до ОМВ-то на Мир
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Ина Тодорова

Днеска видя Аlexi с служебната кола на бул.Мадара в Шумен. :)

Pyrhel

В района на Бизнес Парк СФ има един много лачен черен Мк1 Фокус. Ще се познае ли някой?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

Видях на Гоцев Фокуса в Русе ....  ::)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

mike28

Аз пък никого не мога да видя, ма и последните дни съм на вълна "пляс, пляс педалите", така че и мене ни моат да ме видят.  ;D

freeflight

На паркинга на гърба на НСИ редовно паркирам до тъмно Мондео МК2 комби с клубни лайстни. Някой ще си признае ли? :)
Повечето проблеми идват от главата... Особено ако е празна.

freeflight

Цитат на: Pyrhel в 23 Април 2014 11:19:11
Недялко се казва собственикът, не е форумно :) Интересното за това СТ220 е, че е купено от Мото-Пфое ???
Машината на Недялко е уникална, наскоро я видях на паркинга на Хит в Младост. Хваща окото отдалече. 8)
Иначе, вчера в Младост-4 видях тъмно Мондео МК3 с шуменска регистрация и клубна лайстна отзад. Подозренията падат върху Alexi. :-\
Повечето проблеми идват от главата... Особено ако е празна.

Lucy

Вчера около 19:30 видях VanVan с неговото бЕло ST на споскането от бул.България към хлОпел магазина.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

vanvan

Цитат на: SayNothing в 18 Юни 2014 10:39:54
Вчера около 19:30 видях VanVan с неговото бЕло ST на споскането от бул.България към хлОпел магазина.
:) бЕхме с bay_huy в Pulse-a

Lucy

Следващия път се обадете за кафе. Аз съм под пулса :)

Ина Тодорова

Днес видях малкия бръмбазък с новия си собственик  ^-^ ^-^ ^-^