Ръководство за работа с Elm327 и програмата Ff2 за Focus Mk2/C-Max и Kuga

Започната от Bobi, 20 Септември 2012 19:17:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Попаднах на невероятна тема за работа с Elm327 и програмата Ff2. Темата е дълга 42 страници, затова поствам директно линк към нея. Всичко е обяснено с много снимки и на достъпен език!

Линк

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Pyrhel

Ееебахти ЕЛМ-а. Тия, дето пишат софта на Форд що не са го вкарали тез благинки в IDS-а :)
воркз лайк а чарм :D

Alexander

Направо съм силно впечатлен! Пуснах си така желаното автоматично заключване при потегляне. Ъпдейтнах си софт-а на таблото и вече имам EcoMode, ама още го разучавам. Можеш да си гласиш времето на много крушки, кога да светват, кога да гаснат и т.н. Абе много много шукарийки има  ^-^
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Dmitarcho

Ръца Пръца

ceco.deyanov

Pyrhel

ceco.deyanov

Bobi

Преди известно време по чуждите форуми прочетох, че с въпросната джаджа е възможно да се "хакне" Фокус 2 и да показва моментен разход. Сашо, пускал ли си я при теб тази функция?

Alexander

by hotblooded

rteodosiev

Имам питане към хората които използват elm 327 имам ford mondeo mk4 2009 и искам да му сменя темата та тъблото със тази по-тъмната от лифтовия модел иначе съм с Convers +.Някой знае ли дали е възможно.
Поздрави на всички

jo_jo

Цитат на: rteodosiev в 19 Ноември 2016 14:49:12
Имам питане към хората които използват elm 327 имам ford mondeo mk4 2009 и искам да му сменя темата та тъблото със тази по-тъмната от лифтовия модел иначе съм с Convers +.Някой знае ли дали е възможно.
Поздрави на всички

то май имаше настройка за теми в settings ?

rteodosiev

Има наистина на аз искам като тази на феислифта тъмната защото и мултимедията е с тъмна и да бъдат в синхрон утре ще изпратя и снимки.

rteodosiev

Dmitarcho

Темата на таблото, или на мултимедията ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

rteodosiev

^-^ на тъблото тази е едната и имам още една светло бежова или нещо подобно идеита е ако е ограничена Домо до тези двете а реално може да има и още които не са разрешени.

rteodosiev

jo_jo

ekstremniat

Колеги тези благинки дали могат да се пускат и с FoCom кабела?