Техно Микс

Започната от Dmitarcho, 18 Септември 2012 09:08:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Някой да има впечатления от Techno-Mix ?!? Обмисляме да си вземем ТВ, като наблягаме на Philips, и в това магазинче има доста сносни модели които в другите вериги подобни магазини не са ги и чували :D Промоциики правяр - ала бала ;) Някой пазарувал ли е от там ? Да не са някой гаражно зглобени реплики /макар, че само за телефони съм чувал да има реплики/ ;)
Благодаря предварително  (fri) Ако се стигне до покупка от там, ще има черпня който ме разходи из София :P
Ръца Пръца

valeri1972

Дай изисквания - диагонал, стаята силно осветена ли е, какво основно ще гледаш на ТВ/спорт, игри, връзка с РС, интернет/ и не на последно място примерен бюджет......ще се постараем да дадем насока (fri) Иначе Техномикс-а е нормален магазин основно е представител на ГОРЕНИЕ, но имат и добри промоции на ТВ.
Основно.....дай си претенциите....ще се постараем да бъдат задоволени (thup)

Dmitarcho

Аз за претенциите си ги знам ;) Въпроса ми е относно магазина :) Иначе, предимно за филми ще се ползва ... и телевизия. Филмите, ще си ги плейвам от компутара през HDMI ;) или флашка. Принципно 37-ца най ми се иска, по-голям ще ви взема очичките. Но на Philips-а са малко кът тея 37-ци, за това съм се спрял на 32 ;) Гледам 7-мата серия. 3D ако може да няма ... ам те пък "модерните" телевизори всичките са такива /вече и на кино не ми се гледа 3D/ но ще я прежаля тази нейзползваема "екстра" на тв-то. Разбира се да е Full HD, LED и те тава ;) Доколкото знам, на Philips 3-та серия четата субтитрите от флашката /без да се обработват допълнително/, 5-та серия не ги чете буквите, за по-горните серии незнам, както се точа на 7-ма или евентуално на 9-та :P То това ще се види на място, като не е критичен фактор - субтитрите. Бюджета е около 1300 пари. Като за 32" толквоа ми се дават :P
Щом е сносен магазина - ще се идва направо на място да се гледат ;) Гледам ги, че имат 3-4-5 магазина из София ... ще пада обикаляне :P
Ръца Пръца

valeri1972

Новата 5-та серия на ФИЛИПС - няма проблеми със субтитрите (thup)
За 7-ма и по-висока серия..без коментар.....ако все пак си решил да вложиш по-голяма сума
Две предложения от мен:
My Link
My Link
Ако стаята не е с пряка слънчева светлина може да се помисли и за плазма/в диапазона 42 инча има добро предложение/.Успех и да го полееш с комшийката ;D (fri)

road runner

Аз имам добри впечатления от Техно микс :) Купих си за кухнята хладилник , керамичен плот и фурна и абсорбатор :) Без абсорбатора всичко беше на примоция и въпреки това ми направиха още 10% отстъпка :) Като цяло продават всичко което продават и другите вериги ,но ми прави впечатление че цените са с некой лев надолу :)

Marlboro

Преди година и нещо си взех от тях кафе машина Saeco и съм доволен от нея. Сервиза им също е на ниво, по телефона ми решиха проблем с машината, възникнал от моя глупост.  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Dmitarcho

На тези съм се спрял аз ;) My Link , My Link , My Link . Като ще се решава на място кой ще е да е ;) Найстина имат добри предложениея за 40" и нагоре ... но ми е големичък.
Благодарско за отговорите ;)
Ръца Пръца

Marlboro

Телевизора никога не е "Големичък". И аз мислех така за 50", ама почна да ми малее.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Alexi

1300 лв за 32-ка .. не я прави тая грешка .. телевизорите почват от 40/42 инча да знаеш .. аз лично съм с плазма и бих ти препоръчал Панасоник ако ще е плазма .. според мен цветовете и са недостижими от ЛСД ,не горят пиксели ,няма подветка ,респонса на пикселите е много по малък

Dmitarcho

40" + няма къде да го навра :) трябва и сексията да сменям :D
Ръца Пръца

mirohristov

Ти ако ще идваш към София се обади.  ;)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

supertorr

И аз съм доволен от Техно Микс.
Тв от там вече 12 година си бачка, почти без проблеми

BIGFORDFAN

Преди 2 години си купих почти всички ел. уреди за кухнята от там, после и 3 кафемашини Saeco, нямам забележки!

П.С. явно доста добре се развиват, защото централният им магазин до Бриколаж Люлин го достроиха и го направиха двоен насред ''кризата''...

Dmitarcho

Специално за телевизорите, и по специално за Philips имат най-голямо разнообразие от модели. В Технополис питах за 7-ма серия "О...чак към края на годината ще ги получим, те са нов модел" :D :D
Ръца Пръца

Bobi

Разгледай и попитай тук : Цък. Особено hristoslav и още няколко човека там са "гурутата" на техниката!

Dmitarcho

Това има да го чета цяла нощ и то от телефона :D Мерси, Боби.
Ръца Пръца

AlexanderBozhinov

Твърдо съм за Шарп (Японче) от http://sharpbg.com/index.php?category=1
Смятам ,че си заслужава наистина. Освен Филипс , високата серия на Самсунг и 7ма и нагоре сериите на LG също са адски машини.Вкъщи сме с 32 и 42 LG-та 7ма серия и нямаме никакви забележки.Аз съм доволен от Техномаркет , като малък съм работил там и поне в Ямбол успявам винаги да си взема 8-10% намаление.