Може би проблем с аларма?!?

Започната от alishanov, 03 Септември 2012 18:19:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

alishanov

Проблемът е следният!Заключвам си колата и вече на няколко пъти ми се включва алармата без да има нещо около нея което да я задейства.Някой може ли да ми каже да ли може без причина да ми се включи аларамата?Бях оставил малко отворени прозорците но едва ли да се е задействала от това че са ми отворени малко прозорците?!?!Давай те идеи от какво може да се задейства!

П.С. Алармата си е заводска!!! (hammer)

Dmitarcho

Точно от прозорците е ;) Фокусите са с обемни датчици вътре в купето, и ако влезне някоя муха ... незнам дали само от вятър става, се пуска алармата. На гредите между двете врати загледай трябва да има едни решетчици ;) Вътре са датчиците ;)
Нищо ти няма на алармата, работи си както трябва ;) За проба, остави отворен прозореца, пусни алармата - изчакай около минутка и започваш да ръкомахаш вътре да видиш дали ще писне ;)
Ръца Пръца

supertorr

А има ли някакъв сигнал преди да почне да пищи?
При мен също на открехнат прозорец или врата се включва алармата.

Dmitarcho

Другия варянт, да е дал фира някой от датчиците за затворена врата. На мен така ми се пускаше алармата в движение :D Гледаха ме странно хората по пътя.
Ръца Пръца

emkata

Аз имах такъв проблем и се оказа буксата в ключалката на предния капак. Пробвай да включиш алармата с плътно затворени прозорци и виж какво ще стане. Аз лично залагам на датчик за врата или капак, но пък знае ли човек....

alishanov

Цитат на: emkata в 04 Септември 2012 20:10:43
   Аз имах такъв проблем и се оказа буксата в ключалката на предния капак. Пробвай да включиш алармата с плътно затворени прозорци и виж какво ще стане. Аз лично залагам на датчик за врата или капак, но пък знае ли човек....

Когато е плътно затворена нямам проблем ! (thup)

alishanov

Цитат на: dmitarcho в 03 Септември 2012 19:13:30
Точно от прозорците е ;) Фокусите са с обемни датчици вътре в купето, и ако влезне някоя муха ... незнам дали само от вятър става, се пуска алармата. На гредите между двете врати загледай трябва да има едни решетчици ;) Вътре са датчиците ;)
Нищо ти няма на алармата, работи си както трябва ;) За проба, остави отворен прозореца, пусни алармата - изчакай около минутка и започваш да ръкомахаш вътре да видиш дали ще писне ;)

Колега утре сутринта като тръгвам за работа ще опитам това с махане да видя да ли ще се задейства алармата. (thup)

alishanov

Цитат на: supertorr в 03 Септември 2012 19:53:51
А има ли някакъв сигнал преди да почне да пищи?
При мен също на открехнат прозорец или врата се включва алармата.

Не колега, направо почва да си свири ! (thup)