Национална среща 2012

Започната от Pyrhel, 07 Август 2012 11:51:19

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Добавени събития

Иван Вълков

Пуууу да му се невиди и късмета значи  (angry) (angry) (angry), не стига, че днес се успах, станах към 9 и 30 и тъкмо се приготвих и ме викнаха на работа извънредно   (hammer) (hammer). Извинявам се, че подведох някой колеги че ще ще идвам на събора, но.....така е когато човек си прави сметката без кръчмаря, уж празници а не съм дигнал глава от бачкане (hammer) (hammer) (hammer). То ако не са пари ще липсва време, пуууу така ме е яд

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

bay_huy

Ще кажа само, че срещата беше страхотна!!!  (happy) Тия които не можаха да доидат само могат да съжеляват  (hammer)

Dmitarcho

Как да се обръщам към тебе сеге, "ей, хуй" или "ей, Бай" :D Стигна ли ти бензина до някоя бензиностанция :P  Уникален хАфтомобил караш ;) Живот и здраве догодина - пак и донаправен ;)
Старозагорци - БРАВО !!! На пистата бяхате невероятни, на масата - неможахте да изпиете едни 50-тина бири :P
Надявам се всички сте се прибрали безавариино ;) На момчета от Сиера форума и на тях едно Евала ;)

Като за първа среща мисля, че се предтавихте /понеже бях само зяпач/ повече от задоволително, както на пистата така и след това. За догодина само си намерете по-арни навигации, че много обикаляне докато се намерим и съберем :P Важното е, че нямаше инзиденти на пистата и по време на цялата навалица, всички си прекарахме чудесно /надявам се/ .

:D :D :D :D
Ръца Пръца

Gredarov

Снимките къде да ги качваме?

bay_huy

както ти е на сърце  ;D стигнах до Габрово на магия ама карах с 60  :-[ мерси за колата радвам се, че ви е харесала а относно правенето "най-доброто тепърва предстои"  (happy) (happy) (happy) много ме е яд, че не можах да остана и за вечерта ама нямаше как ако не друго стях да ви покажа как се пие 50 кила вода  ;D :P

deshi

Всичко беше чудесно, от към каране си беше рай... а за 50 бири ... другия път мисля че ще поръчаме 100 ...
Грозен си кат` OHC  .....

vladi tanev

100 бири  ::) мисля че ще са малко  :)) :)) :)) :)) :))
относно събора всичко беше прекрасно така даже и си покарахме  :D абе направо се разцепихме от към каране
а за оранжевото фокусче нямам думи догодина чакаме изненади от него.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

pantata

Цитат на: deshi в 07 Септември 2012 17:33:58
Всичко беше чудесно, от към каране си беше рай... а за 50 бири ... другия път мисля че ще поръчаме 100 ...

И повечко цигари, че да могат да се изпият :))

vladi tanev

ооооо цигари поне един бокс минимум  :)) :)) :))
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

deshi

Цитат от OHC сектата  :   `` Браааат ,май нямам цигари за толкова бира ``  (fri)

Alexi

мда бирата и скарата бяха малко в повечко но по добре да остане отколкото да не стигне :))

toretosz

Всичко беше на ниво за бирите не съм казал че не мога да ги изпия просто нямам толкова цигари в мене. (beer)

снимки и видео тук цък
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Danchev

И аз да си направя обобщението докато ме държи ^-^

... 72 часа с 4 часа сън и все още в страхотно настроение
... приятна компания от страната още от Стара Загора
... навигациите съкс
... пистата беше в уникално състояние
... каране на корем за всички
... тия гуми гърмят и стряскат хората
... ебати бруталните спирачки има новият фокус
... доста приятно изненадан от екобуста
... много готина обстановка в къщата
... оцелихме прекрасно време, такава топла вечер в балкана за септември е направо като по поръчка
... на масата всичко на шест
... брат, нямам толкова цигари да ги изпия тия бири
... преди лягане в басейна с чорапите да не ти изстинат краката
... невероятната гледка когато се обърнеш назад, а водиш колона от 15 Форд-а през Шипка
... евалата пичове
How about a magic trick?

ForeverFord

Много яко сте си прекарали,и много ме е яд че не можах да дойда.Честита ви първа национална среща  на fordbg.com (happy)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

SICKandPROUD

Като 1 от двамата Хасковлии мога да кажа,че всичко беше страхотно.
Пистата,колите и колегите ,абе всичко беше чук.
Другата година даже повече.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

ffmk1l

Дълго време ще се усмихвам, спомняйки си за първата среща. Имаше емоции на пистата и след това на масата. :)) (fri) Искам да благодаря на организаторите за труда, който са положили, за да бъде възможно това, както и на всички колеги, които присъстваха, някои от доста далече. Пистата беше в много добро състояние, което допринесе за невероятното шоу, което гледахме. Благодарности на момчетата от Сиера-сектата, догодина ще има повечко такива със сигурност...
На този събор имаше само истински форд-фенове! (ford)
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

toretosz

Беше супер,всички са ентусиасти на над 100% няма да забравя като казаха почва драга и на паркинга останах само аз (нямам съединител) жените и децата. ???
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

deshi

Хммм нормално ... дано догодина като почне дрифта ... да остане паркинга празен... иначе аз съм много доволен че най накрая се запознах с Илко и Виксата ... Илко брат тоя РС е станал много яко :)...  и върви много (happy) (beer) (stir)

viksata

Това не може да се опише с думи (happy)

Супер се забавлявах, въпреки че бях без кола и предимно но 3 крака  (wisdom)

Едно огромно БЛАГОДАРЯ !!! на организаторите и лично на dmitarcho, евала брат!!!

Деши и аз се радвам че се запознахме лично най-накрая (fri) както и с цялата Старозагорска група, няма да изброявам всички за да не пропусна някой несъзнателно...

Догодина пак , само гуми, бензин и здраве да има (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

amplified

Супер беше срещата.
Майка му й ксенон, станах крадец заради негo!

deshi, отвертката остана в джоба на мойта кола...

Alexi

Митака евала наистина ,доста труд хвърли да търси къде да спим ,къде да се съберем и т.н.  (thup)

Dmitarcho

Няма проблем ;) Радвам се, че сте останали доволни както от пистата - така и от Къщичките ;) Далеч съм от идеята,ч е може да се угоди на всички :P Догодина ако се наложи с удоволсвтие ще се нагърбя с организацията :P
Ръца Пръца

Радко

Е доживях да се прибера и да изкажа огромните ми благодарности към хората виновни за СТРАХОТНОТО време което изкарах(а предпоалгам и всички други)! Според мен всичко беше на 6 отстрана на организация! Просто като се прибрах и седнах и погледнах снимките и нарпаво ми се покачи адреналина отново!  :D Каране, кеф, ядене ПИЕНЕ!!! Едно голямо БЛАГОДАРЯ  (happy)  (fe) пп Станах като туко що получил грами актьор с тези благодарности, но ... заслужавате си го!  (beer) Направихме шоу ... супер супер  :P Лонг лив ФОРД  (happy)

Bobi

Дойде и моят ред да изкажа впечатленията си, но не знам откъде да започна. Ще се опитам да бъда кратък, за да не съм отегчителен.

Съборът надмина очакванията ми... Прекарах два невероятни дни, изпълнени с толкова много приятни емоции и спомени, които вероятно никога няма да забравя! Видях невероятни автомобили, истинско автомобилно шоу, истински ентусиасти и прекрасни хора, с които ми беше изключително приятно да се запозная. В този ден, още веднъж благодарих на съдбата за деня, в който случайно ме срещна с марката Ford и запали страстта към нея, иначе нямаше да познавам невероятни хора като вас.

Като човек, който никога не е присъствал на събор, с ръце на сърцето си мога да кажа, че беше невероятен за първи такъв и истинско автомобилно мероприятие По едно време си мислех, че това няма начин да е среща на фенове на ФОРД, а на БМВ... Перфектната настилка на пистата и уникалното шоу, които ни спретната колегите, накараха всички да не обърнат внимание на суровите условия и да забравят жегата и глада :) . А колоната по Шипка... страхотна тръпка!

Благодаря ви, приятели, че бяхте, допринесохте и споделихте с нас една невероятна история! Казвам история, защото всеки, който беше там, е част от Първият Национален събор! Ден, в който видях пробуждането на една позабравена марка у нас... Огромни благодарности и към всички, които прекосиха страната и допринесоха за страхотното шоу!

Радвам се, че и колегите от другият форум вече са разбрали същността ни. Това наистина не беше събор на Клуб Форд България! Това беше събор, както и те самите казаха, среща на истинските фенове и ентусиасти!

ilko

Аз най-вече се радвам, че се запознах с доста хора с които надявам се ще продължим да поддържаме връзка и ще си помагаме с квото можем. Сигурен съм, че ще сме повече и ще се забавляваме също толкова със всяка следваща среща. Само ви моля, не купувайте по толкова много ядене и пиене късно вечерта! Няма как да се консумират за 2-3 часа.

Marlboro

Много се радвам, че се запознахме. Изкарахме си страхотно и се надявам в най-скоро време да се видим пак!  (f)
Огромно "благодаря" на всички виновни за националната среща!  8)

(fe) (race) (fe)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

deshi

Всичко беше супер само трябва да има няколко души които да спират и пускат колите на пистата ... трябва си и мегафон.. за да може да  се обеснява всичко по 1 път само ...мда иначе храната и бирата верно бчха малко в повече ... ама Илко виж са ако имаше още малко цигари щяхме да  се оправим  (thup) (stir) (hammer)

ilko

Хаха аз бях в кревата с момата като започнахте да се веселите по-шумно, все пак бяхме точно над вас.
Гео, за каприто много съжалявам че не е готово и не можа да му се порадваш. Знам, че от месеци му се канеше.

deshi

Хах питаш ли ме кво ми е  (hammer)

vladi tanev

Илко ти що като не чу шумотевицата и не преспа момата и да дойдеш при нас  да видиш как  само се пързаляхме по масата със едни бири  ;D ;D лошото беше че ни свърши горивото (цигарите)  :)) :)) :))

обаче тея бири и цигари май най много ще се помнят   :D :D :D  то си е за помнене де ама аз и да се похваля спах си във палатката на спалня  (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа