Справка за цени на боядисване

Започната от p_yanev, 17 Юни 2012 13:26:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

p_yanev

Колеги, скоро не съм се занимавал, така че искам да сверя информацията:

Трябва да боядисам двете брони плюс първа степен изчукване и боя на единия праг. Боята е светлосив металик. Колко е нормално да ми излезе тази услуга?

Иван Вълков

То зависи много от сервиза и човека който ще е прави, мен последно ми казаха 100 лева на детайл, но това е Димитровград/Харманли, в София сигурно ще е по - солено. >:(

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

VENTCI

За Шумен около 250 лв. за двете брони и прага - материали и труд.  Все пак е и въпрос на договорка с майстора, а с броните доста хора се справят сами.

Vasilev

Аз пак ще ви утрепам с цени  :D Скоро вкарвам колата в бокса за боядисване - предна и задна броня, двата предни калника, задна странична врата и багажника. Цената ще бъде 350 лева.

supertorr

Цитат на: Vasilev в 19 Юни 2012 00:41:17
Аз пак ще ви утрепам с цени  :D Скоро вкарвам колата в бокса за боядисване - предна и задна броня, двата предни калника, задна странична врата и багажника. Цената ще бъде 350 лева.

За твойте цени сме чували и друг път, но ние простосмъртните, на къде сме тръгнали...

По темата около 100 лв. За детайл

BIGFORDFAN

Цитат на: Vasilev в 19 Юни 2012 00:41:17
И аз мога да се похваля даже повече от теб, viksata ще ми пръсне крилото за комбито за по бира! (happy)
П.С. Вики е супер пич!  (fri)

Vasilev

Евала, Викторе. Следващият път като наминавам през Перник да пием кафе, да дойдеш с пунтото да го видя на живо  (fri)