Откъде зареждаш?

Започната от Pyrhel, 24 Май 2012 01:28:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Откъде зареждаш гориво?

Lukoil
32 (36%)
OMV
32 (36%)
Shell
14 (15.7%)
Petrol
7 (7.9%)
EKO
32 (36%)
Rompetrol
13 (14.6%)
Друга (напиши в темата)
3 (3.4%)

Общ брой гласове: 89

Pyrhel

По повод клубното членство пускам една анкетка да видим коя е най-използваната верига от форумджиите ;) Има разни идеи, но преди това ще ни трябват предпочитанията ви, за да степенуваме с кого да се свържем най-напред.

Пак да спомена - анкетата е анонимна, гласувайте! (beer)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

ОМВ и ШЕЛ ;) /понеже неможе да се отбелязват по 2 ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Вече може. Използвай бутончето "Изтрий глас" и после гласувай наново. (beer)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Чебурашка

ЕКО,Ромпетрол и рядко ОМВ

lazarkk

За бензин съм на ЕКО, за газ пак там, но при нас има една малка само за газ и е винаги 5ст по- ниско от останалите места и са доста читави.

escobar

mitakinen

Приятел работещ в ЛУКОЙЛ ми каза вчера: ЕКО и ПЕТРОЛ не зареждат от нас

G_o_c_e_v

ОМВ, Шел (ако няма друго наблизо) и предимно Ал&Ко
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ZHP

Един приятел си сменя горивен филтър мисля, и ми каза, че нафтата която е изтекла е била като лимонада жълта и без никакъв мирис на нафта.Той беше голям фен на ЕКО .

Иван Вълков

Цитат на: ZHP в 27 Май 2012 10:25:45
Един приятел си сменя горивен филтър мисля, и ми каза, че нафтата която е изтекла е била като лимонада жълта и без никакъв мирис на нафта.Той беше голям фен на ЕКО .
Да и аз споделям горното твърдение. Когато си ремонтирах ГНП единият път нафтата беше бистра и безцветна но с мирис на нафта - бяг заредил от OMV. При следващото отваряне на помпата надрата беше жълтеникава - заредена от Еко. След няколко зареждания на Еко май пак ще се връщам на OMV - то на моят динозавър и олио да му сложиш пак ще върви но определено има разлика от OMV и Еко.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

lordextra

D2 на Горублене в София, нисък разход 7.8 само градско бензин и отлична динамика, на EKO завишен разход 8.1 и по-лоша динамика при рязка газ / без да свалям предавката /.
Не е скъп Бензина, Заплатите са НИСКИ. "Бяло, червено, зелено"- цитат на 3-те Б-та за знамето на България.

escobar

София-Слънчев бряг, средна скорост по борд 104 в час, от ШЕЛ - 6.1 дизел на 1.6 ХДИ.
Слънчев бряг-София, средна скорост по борд 106 в час, от ОМВ - 6.1 дизел.

Разлика в случая нямаше. Но ако нацепиш точната партида - си е чиста греда.

Alexi

аз сипах на лукойл за разнообразие ,нещо не ме кефи как върви .. тя си върви де ама някак си не е толкова мазно .. най мазно върви с премиум дизел от омв

Alexander

И аз съм най-доволен от MaxxMotion-а на OMV!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

escobar

"Премиум" дизелите са готини, ама малко идеята за икономия се изкривява с тия 20-тина стотинки на литър отгоре.
Зимата задължително от по-скъпите, през другото време - базов вариант.

Boristraikov

Големия ми син работи на бензиностанция ЕКО и от него знам, че горивата им се зареждат от Солун.

mitakinen

Бях голям фен на Дизел+, но сегашната ЕКОномична нафта е пълна скръб. ЕКО ме загубиха като клиент.

Backstage

Цитат на: lordextra в 26 Юни 2012 21:49:24
D2 на Горублене в София
кво е туй чудо?

Marlboro

Малка бензиностанция, точно преди горублянското ханче на цариградско посока София.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

BIGFORDFAN

Цитат на: Marlboro Classic в 18 Юли 2012 21:56:36
Малка бензиностанция, точно преди горублянското ханче на цариградско посока София.
А тази дето е в центъра на автопазара, не беше ли и тя D2?

Marlboro

Да на самоковско шосе №1.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

pantata

Цитат на: Marlboro Classic в 18 Юли 2012 21:56:36

Бъркаш, Д2 е до ОМВ по Самоковско. Оная на царигардско скоро я ремонтираха и сега не знам дали е със същото име, но преди не се казваше така. Аз последно време ползвам Петрол с 8ст отстъпка.

Dmitarcho

Te са 8 ст. само събота и неделя ;) иначе са 5 :P и аз имам такава карта, само неможах да разбера дали това намелние важи до края на годината или до 2014 , до когато е валидна картата. Миналия ден като се прибирах от Добрич заредих на Лукойл и ми дадоха някакво картонче да търкам ... и към тях вече имам отстъпка от 5 ст.
Ръца Пръца

pantata

Даам, сега прочетох правилата, от 15.07 е втори етап на промоцията и 8-те ст. са само събота и неделя :)

Edit: Сутринта явно съм спал още, до 15.08 си е 8 ст. всеки ден. Намерих си бележката от вчера и си е 8ст отстъпката  :P

Dmitarcho

Това за сроковете го имаше .... до еди коя си дата е една отстъпка, после друга, после събота и недял е трета .. бля бля :D
Ръца Пръца

{REDNIKA}

Аз зареждам Главно от Ромпетрол Газ и бензин и съм много Доволен от там опитайте и вие :)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Alexi

сложих наскоро на лукойл нещо не ме кефи как върви и разхода сякаш се вдигна малко ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 05 Август 2012 21:15:32
сложих наскоро на лукойл нещо не ме кефи как върви и разхода сякаш се вдигна малко ..
Аз подобно се наиграх на ОМВ, сега съм със ШЕЛ, успях да стигна 5,1 по борд, при средна скорост 104 км/ч.... ама ми писна и.... се прибрах на 5,5/100.
Иначе от ЛукОИЛ съм доволен от тоя Асен Йорданов/Шипченски Проход (София). В Бургас от Шел и Ромпетрол

Bobi

Чудех се дали да не обединя тази тема с "Откъде зареждаш дизелово гориво" . Какво мислите?