Оригиналният CD плеър не чете записан аудио диск

Започната от hotblooded, 25 Март 2012 23:16:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Така, оригиналното озвучаване на моята кола не поддържа МР3. Пробвах да запиша CD на комп-а и след това да си го слушам в колата ама "кънчо".. изписва BAD DISC. Някои слушал ли е записани дискове на фабричната си уредба? Ако да - с какъв софт е записвал и какви подложки е използвал?

Pyrhel

Кой е твоя плеър? Записах 6 диска с Неро колкото да пробвам дали ми работи чейнджъра... Плейваше нормално.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Ами фабричния - Ford.... Не е Sony то на GHIA или Титаниум - обикновенната уредба...
Чудя се дали комп-а ги записва така че колата не ги харесва, дали софт-а не може да ги обърне като хората от МР3 на .cda или....

Alexi

моя плейва записани дискове на най разнообразни подложки ,записвам с неро главно ..

Dmitarcho

Преди на фокуса на касетофона /cd600 мисля,че беше/ ги обръщах с Ashampoo Burning Studio много по-лека е от нерото  ;)
Ръца Пръца

Marlboro

При мен си ги чете идеално, записвам ги през Windows Media Player-а. (party)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

tha22don

Аз ги драскам на CD-RW с CDBurnerXP - безплатна и лека програмка и даже с бг интерфейс. На CD6000 си вървят - случвало ми се е някои марки подложки да не ги харесва, забравих кои. Иначе ползвам Maxell. Записвай на ниска скорост.

escobar

Записваш ги като аудио диск, а не като дата с мп3, нали? Ashampoo действително е лека и интуитивна програмка.

hotblooded

Записвам ги като audio СD.... ама явно колата не харесва подложките... А купих пакет  (af)

mitakinen

В последно време има много скапани дискове. Лично аз записвам само на Verbatim
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

hotblooded

Цитат на: mitakinen в 26 Март 2012 22:59:36
В последно време има много скапани дискове. Лично аз записвам само на Verbatim
Verbatim са!!!!!

Marlboro

Аз записвам, на каквото ми падне. Досега не е имало диск, който да не тръгне.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Цитат на: Marlboro Classic в 27 Март 2012 16:10:53
Аз записвам, на каквото ми падне. Досега не е имало диск, който да не тръгне.
Преди със стара CD уредба съм следните проблеми - не иска да чете дискове над 700 MB - дори и да запиша по малко на тях - ако подложката е над 700 - "кънчо". Проклетата уредба не харесваше дискове от моята записвачка - дискове записвани при мен - тръгваха при един авер, при мене не - сменихме си записвачките накрая и проблема се реши :) Сега или съм попаднал на записвачка с характер или на уредба с такъв :)

p_yanev

И аз почвам да си правя аудио формати, дано да нямам проблеми.

evil

И в моя "фокусник" положението бе същото, но сина се оказа по- голям
хитрец.  Записва през "Nero" като ползва опцията за отчитане на оставащо
време и audio CD- формат, не "data". Мисля, че спомена някаква скорост-16  ::)
Хващат се до 25- 28 песни.
Няма маловажни неща!

Dmitarcho

На Аудио диск да хванеш 30-тина песни ... си е постижение. Или са много кратки песните, или преди това са предваритлено обработени за да се свият от  към MB и от качество разбира се. Аз затова и спрях да се занимавам с тея Аудио Цд ........ нещо не ми се вижда смислено да запиша 15-тина песни на Цд ....  За сега си ползвам функцията на телефона FM Transmitter иначе си търся все още Аудио кабел за фабричния аукс на мондю. Пробвай първи с друга програма за саписване, после смени и подложките .... и после помоли някой познат да ти запише един диск за да разбереш къде е аджаба проблема. В крайна сметка - каситофона да прави бели ;(
Ръца Пръца

mediacenter

Цитат на: hotblooded в 26 Март 2012 22:27:42
Записвам ги като audio СD.... ама явно колата не харесва подложките... А купих пакет  (af)

Колега....имам Магазин за дискове...
Я ела да се видим,та да оправим проблема :)

hotblooded

Проблема е решен, от подложките е бил проблема :)