Sierra 2.0 Zetec

Започната от toretosz, 22 Септември 2011 09:47:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toretosz

пуснах мотора и почнах да я кича.Заспа с лапите  от скорпио мк2.Явно макар и с други носачи при мк2 скорп магрето отгоре е същото като при мк1 скорп и сиера мк2

доста работа има по нея но се надявам скоро да паля да и чуя гласа поне
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

sierrata

Какъв е тоя танков двигател  8)
Only cosworth is my God

toretosz

Е няма само да къди от аспуха я  :)) .Както вика Гео те снимките не миришат.Та посъбрах го вече.Имам още окабеляване и води да навръзвам.Напредвам лека полека.

michael_cool

Скоро ще си мрази гумите ми се струва  ;D тази година ако ме повозиш ще се изкефя много повече от миналата  ^-^ с това сърце става една от любимите ми сиери в БГ
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!

toretosz

Напредвам лека полека.Просто изкача все по нещо и става бавно.Сложих маховика,съединитела и притескатела.Кутията също е качена и кардана.

viksata

Супер става !!

Врътна ли го матора да го чуеш това чукане от какво е било ?

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

toretosz

Викса въртях го докато стлагах маховика.Нищо не се чува.Но преди да запаля ще видим да няма грешки.Имаме предположения но да стигна дотам.
Днеска напъхах окабеляването много нещо немам думи.

и една клубна.........

toretosz

Радко

Айде какво стана с тоя двигател... запалихте ли го вече или още има? Да го чуем вскоро време чакаме  8)

Pyrhel

Гласеца, гласеца, чухте ли му го?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

deshi

Стриже... а кво стана с мотора ...?
Грозен си кат` OHC  .....

toretosz

Скоро нема да запали (coffee) ,ще преправям цялата инсталация че замасява на много места.иска и лъгане на автомата и имобилайзера.Ще направя всичко останало до края на месеца и междувременно кабелите.

deshi

на събора ще я видим ли ?

Bobi

Цанко е пич. Още помня как е правил сиерката цяла нощ преди събора. Вярвам в него! :)

viksata

С една МЕГА не се ли решава проблема ::)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

toretosz

Викса това ще е последния ми жокер в ръкава преди него е + на едиса и яго ГАЗ от плочката  (rofl) .Още не съм се претиснил миналата година се претесних  на 04.09.Пък ако трябва с платформа ще я докарам и до последно ще я мъча.

Майтапа на страна до 10 Август трябва да е в движение.По скоро финансово се бавя.Искам до събора да съм я карал поне 2 пъти да си посвикнем.

viksata

Супер чакам с нетърпение да му се чуе гласеца  (hrn) (race)

toretosz

След размисли нещатата все повече намирисват на Мега.В момента съм в процес на търсене ако някой знае и може да помогне търся Megasquirt 2 или 3 възможно най евтиното.Който  може да съдейства да праща Л.С.

плюсовете са че ще изградя чисто нова инсталация и ще я ползвам и за газов инж. което ще я направи все едно без пари да не говорим че отпада имобилайзера и лъгане на автомата.И разбира се голяма свобода за бъдещи доработки.

viksata

S.Stoyanov

Цанко това е този, който Виктор взе luncha-a

vladi tanev

а аз от него съм вземал мега за сиерата и мога да потвърдя че са му супер мегите и пича е много коректен
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

toretosz

Започнах изграждането на нова инсталация предвид състоянието на старата.Към момента инсталацията е изградена на 2/3.

toretosz

Новата инсталация вече я привърших.Всички кабели който са  между главите ги сложихме в топлинна изолация за печки до 300 гтадуса.Надявам се повече кабел да не пипам.Днес вече и Мегаскуйрата е при мен надявам се скоро да съм готов.

deshi

Супер ... готов ли ще си за събора

Bobi

Искаме клип с мега-та!!!  (bow)

К.Методиев

Браво за ентусиазма.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

ffmk1l

Айде Цаче, ако знаеш колко народ гледа твоя проект и чака да бъде завършен. (race) Повтаря се миналогодишната история май. ;D И да не сипеш пак някаква вода вместо масло в двигателя... (doc)
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

toretosz

Благодаря ама само да вметна че вие ако искате да го видите аз нямам търпение да го подкарам.Вече 9 месец една бременост.Всяка вечер на сън го паля.Като цяло колата е въпрос само да запали.Доста работа е отметната и ако я мапнем ме бройте на събора.Мапера чака мен да я вържа и идва така че още малко остана.

п.п.  а тва с мъките преди съборите направо от сега се чудя за догодина дали да идвам.  (rofl)

toretosz

Днес натиках мегата в кутийка(от умряло захранване на комп).Остава утре да вържа датчиците от мотора към контролното табло + и земя на мегата и генерацията и живот и здраве в неделя може и да го мъчим да пали.

S.Stoyanov

mnogo dobre e stanalo.utre kato probvate tabloto zvunni da kaje6 kakvo e stanalo.
P.S. sorry za latinicata no pi6a prez gsm