Относно волана на Фокус 2005та

Започната от Anteri, 08 Януари 2018 14:55:46

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Anteri

Здравейте, значи ще претапицирам волана на фокусника, но тапицера ми каза, че ей тези лъскавите ( то е нещо като фолио)   той не може да ги направи, но може да ми ги свали да ги нося да ги направят. Ta въпроса ми е какъв е най-удачния вариант за тях, какво да ги правя? Ново фолио ли да сложа или нещо друго  ::)

V.Buzev

Ефтиния вариянт е едно парче водна шкурка 2000 да ги матираш и едно спрейче в цвят по твой избор - цени от 6 до 10 лв.
Фолиото е по-трайно според мен и имаш повече тарикатлъци - драскана алуминий, карбон, гланц и т.н.

jo_jo

защо не дебнеш в ибей за някой хубав волан, може нещо с копчета и тн.

ekstremniat

Мисля, че съм мяркал в алиекспрес за този волан пласмаските.Иначе фолио и или спрей

Pyrhel

Изобщо не се занимавай със спрей - излиза доста по-скъпо и не става добре. Фолио за 1 лв от някой супермаркет, за 2лв има много красиви варианти както каза V. Buzev
2012та се чудех и аз, ето какво стана, докато я продам не мръдна: https://fordbg.com/forum/index.php?topic=1576
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Anteri

Това се е получило доста добре, харесва ми. Спирам се на варянта с фолиото. То всъщност си е такова обикновено фолио, като за мебели нали.

V.Buzev

Ми не точно. Във всеки един магазин за авто аксесоари има различни видове китайски фолия които са доста разтегливи при нагряване и са точно за облепване на разни детайли.
Фолиото за мебели не е така еластично и толкова тънко!

Pyrhel

Не помня какво купих, но беше дебело с релеф, продават го на метър на ролка, има различни цветове и релеф. Предполагам е точно за мебели. Струваше 1лв, докато я карах не мръдна и пасваше на останалите пластмаси.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.