Монди (Mondeo MkIII 2'0 TDDi '01)

Започната от flowsky, 17 Април 2016 14:24:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

flowsky

Да се отбележа набързо. Ново CD, нови ключове, пран интериор и ... прецакана машинка на пръскалките, та следващия ремонт ще е нейния. А дано да ми остане време от каране та да я снимам.

Mondeicho

Те си дефектират и са трудно намиращи се и скъпи като част. Но който има желание намира начин...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

flowsky

25 точки е новата, разглобяването е зор. Вчера се видяхме с belota на врачанско-мездренска среща. Неговата машина е просто един път.

petkomz

Много хубаво Мондео! Аз като продадох стария Фокус много търсих подобно, но този с който съм сега ми хвана окото и те така...
Между другото, днес сутринта те видях по Стамболийски, при училището "Хр. Ботев" зави наляво, аз карах зад теб, нали не съм се припознал?

flowsky

Аз се шматкам наляво-надясно по цял ден. Напълно е възможно и аз да съм бил.

flowsky

И понеже при мен (за сега, да чукна на дрЪво) е само нафта и турбина, да качна няколко снимки!

Знам, че обичате такива работи:

Една пред нас:

flowsky

Mondeicho

flowsky

А, това е прах, ама нали си се заигравам с фотоапаратя, та е излезнало така. Нямам време да я измия

Mondeicho

Някакъв хубав ли ползваш за снимките?

flowsky

Едно сони служебно юркам, но за 500 кинта си оправдава реномето на евтина професионална снимачка.

ЪПДЕЙТ: Нищо ново, за смяна е маслото, утре ще го правим това. Само нафта и калпави пътища.

flowsky

Да се отчетем...
Сменени масло и филтри /Тотал Кварц 10w40, филтри MAHLE/
Днес ще се сменят крушките на таблото, че като видях на всички как ви светят лампичките във Фейса...

Mondeicho

Тя камерата на телефона ги засилва цветовете и затова така ти изглеждат... ???

flowsky

Вече с нови крушки. Разликата е осезаема.