Дразнещ проблем с централното

Започната от Sin_Shampion, 17 Март 2017 11:49:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Sin_Shampion

Здравейте,нов съм в сайта и колата.Прегледах доста теми,но не видях същия и затова пускам нова.Колата е фокус 99г комби.И така-централното работеше когато си поиска(беше изгорял бушона зад таблото с бушони,смених го.Отидох при майстор които ми сложи някакъв модул(китайче)с две дистанционни с цел да елиминира предните машинки щото проблема бил в тях.Е да,ама не-работи един ден и на сутринта отключи но неще да заключва,като и дойде замана се пооправя.Обадих се на майстора вика ми-"тряа се прегледа инсталацията и т.н." .Ако някой е имал същия проблем,нека ми подскаже къде да търся проблема.Благодаря предварително.

V.Buzev

Баджо имаше същата драма с неговото мондео мк2. Оказаха се два проблема - тъпаните от КАТ като монтирали задния номер и пробили машинката на централното и втория беше в кабелния сноп на шофьорската врата. Имаше претрити кабели и докато си отвори или затвори вратата и тая кола се заключва/отключва минимум 5 пъти сама.

Sin_Shampion

Цитат на: V.Buzev в 17 Март 2017 13:52:11
Баджо имаше същата драма с неговото мондео мк2. Оказаха се два проблема - тъпаните от КАТ като монтирали задния номер и пробили машинката на централното и втория беше в кабелния сноп на шофьорската врата. Имаше претрити кабели и докато си отвори или затвори вратата и тая кола се заключва/отключва минимум 5 пъти сама.
Първото го изключвам щото задната съм я проверявал 5пъти заради несветещи светлини на номера,виж второ може-ще проверя.Сега идвам от майстора-другата седмица щял изобщо да отреже машинките на предните врати-ако и тогава не се оправело значи било от самия модул ми каза.

Dmitarcho

Не се ли прецакват някакви микропревключвагели илк нещо подобно на шофьорската брава, и от там да си прави каквото иска централното

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

butoff

Не работи дистанционното?
Или не сработва централното от ключалката? - тема
:)

Sin_Shampion

Цитат на: butoff в 20 Март 2017 23:42:07
Не работи дистанционното?
Или не сработва централното от ключалката? - тема
Точно това е което е в темата,само че и аз затова сложих модул с две дистанционни ама пак си прави каквото поиска.Или майстора не може да елиминира машинките,или наистина не могат да се елиминират.Явно ще трябва и аз да се помъча да сменя тези прословути микроключета-не че няма брави втора ръка,но не я знаеш и нейните дали не са тръгнали да заминават.

V.Buzev

Sin_Shampion

Цитат на: V.Buzev в 21 Март 2017 16:43:02
Къде са ти слагали модула?
На площад македония има един гараж Иван Данов се казва човека,ама аз май ще си го оправя сам-днес разглобих вратата и разпробих бравата,намерих тъпата микрета беше смачкана,раздвижих я и се оправи,ще помисля дали все пак да не я отрежа и да сложа друга за по сигурно-ако успея де,само да не го окепазя хептен че тамън го оправих.

Sin_Shampion

Колеги няма оправия,мислех че е от микроключето но явно и от там не е.Тази сутрин същата работа-отключи и не ще да заключи.Като я напече слънцето ще се оправи.Вече незнам какво да си мисля.

Sin_Shampion

Темата е за изтриване,благодаря на всички.

ihovahi

Оправи ли се проблема или...? Пускаш тема, а после бягаш...
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Sin_Shampion

Цитат на: ihovahi в 25 Март 2017 20:45:34
Оправи ли се проблема или...? Пускаш тема, а после бягаш...
Оправих го аз след като смених ключетата на двете врати.Никъде не бягам а просто си помислих че на хората не им е интересен проблем с който са се сблъсквали преди години,те тва е.

NETRICA

Да, проблемът се локализира в бравите принципно, и при мен като го купих форда беше шофьорската, сега е пасажерската ... благодарение на което и ни обраха докато пътувахме, спейки в колата през нощта в Румъния.. циганорите му мръсни. Оправяйте докато е време! Понякога само трябва да се подмени микро ключето и всичко идва на мястото. Шофьорската работи вече цяла година!