Mondeo 2,0 16V >> RS

Започната от К.Методиев, 03 Август 2012 17:26:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

К.Методиев

Вече качени и на колата.

Малко се повдигна.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

К.Методиев

Вече са наредени гърнета на 57мм от гугър 2.5 в6, пробвах само на средно и крайно но бучането беше страшно, затова сега вече е с 3. Гърнето вече ми е от дясно, другото нещо е, че гърнетата от гугър не стават директно на мондео от зад се изисква преправяне и то не малко.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

SICKandPROUD

С новото има ли разлика... Чувал съм за Мондео мк3, че ако крайното гърне се смени със спортно такова се усещала разлика във вървежа. Поне в Англия така правят. То пречело най-много на газовете да излизат бързо. Интересно ми е да споделиш как е с новото? Щото и на мен ми минават подобни презглавата в последно време.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

К.Методиев

Има разлика, по добре е.

ihovahi

Който си държи на колата, не спира да я развива. Браво Крис.  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

К.Методиев

Малко части за от зад.

К.Методиев

ihovahi

Я разкажи какво е това чудо :)

К.Методиев

Мега, едис и широколентова сонда общо взето, всичко нужно да запали с друга електроника и да може да се настрой и управлява коректно мотора.

К.Методиев

К.Методиев

След 3 години тампоните от ПУ се предадоха, този път реших да си ги наптавя сам и се запопна.

Това са старите тампони над 100к км.

Материала и струговане на нови.

И между временно нови накладки TRW и дискове.

ihovahi

Крис, щом почна и тампоните да си правиш... 8) 8) 8)

К.Методиев

Цитат на: ihovahi в 13 Март 2016 10:36:13
Крис, щом почна и тампоните да си правиш... 8) 8) 8)

Е не съм ги аз правил, един приятел въртя на струга, аз давах насоката, впрочем оказа се че с този материал се работи доста трудно на струг.

Иван Вълков

С каква твърдост е полиуретана с който направихте новите "втулки".

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

2.9

Ехaa супер!И от къде взимaш мaтериaлa?

К.Методиев

Цитат на: Иван Вълков в 13 Март 2016 15:01:04
С каква твърдост е полиуретана с който направихте новите "втулки".
Този е 90 по шор.
Цитат на: 2.9 в 13 Март 2016 15:11:19
Ехaa супер!И от къде взимaш мaтериaлa?
Поръчах от една фирма за лагери в Перник, по принцип имат всякакви такива неща, но нямаха Ф60.

К.Методиев

С колата се случи малък инцидент преди няколко дни стана участник във верижно птп, човечец с рав 4 си мислеше, че се движим явно и влезе в нас с 60 буквално, а мондеото ми влезе под сузуки витара, хубавото е че нищо ни няма и сме живи и здрави.

ihovahi

Крис, добре че всички сте наред... Предполагам, колага ще я правиш нали?! И ако имаш каско, то поне да покрие щетите.

Pyrhel

Язък... Задната броня от пакета еднаква ли е с нормалните? Добре че останалото от пакета е здраво, фаровете?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

К.Методиев

Да колата е с каско и ще видим какво ще дадат още не са я гледали, иначе ние сме си добре. Задната броня е еднаква с и без пакет, дори пакета за задната броня е здрав доста ужулен но здрав, пораженията от зад са по малко само защото основата и всичкото оборудване за него седи под бронята. По фаровете всички ушета и планки са потрошени, гредата над фаровете е крива също доста.
Радиатора също е тоталка но климатичния е здрав знам го защото изпуснах фреона за да монтирам друг и да я докарам на ход защото за пътна помощ искаха 300лв за 600км в двете посоки.

Dmitarcho

Неприятна случка :(А и щом ратът не те боли - най-добре ;)
Ръца Пръца

К.Методиев

Ами мен не ме защото го видях, че идва и го очаквах ам неможах да кажа нищо, че ще ни удари.

К.Методиев

Всичко от колата се продава.

ivchotr

Зачетох се къде управлението на радиото и я изкарах докрай. В действията на този с джипа прозира умисъл. Завидял ти е за колата, човек. Вярно, че в общи линии си е тенекия на четири колела, но пък е била унукат  (bow)

К.Методиев

Цитат на: ivchotr в 30 Декември 2016 18:36:34
Зачетох се къде управлението на радиото и я изкарах докрай. В действията на този с джипа прозира умисъл. Завидял ти е за колата, човек. Вярно, че в общи линии си е тенекия на четири колела, но пък е била унукат  (bow)

Беше колега, сега вече е тенекия без колела, в крайна сметка е заменена от нов форд. :)

ivchotr

Да, знам го и другия. Честно казано не съм виждал фен като теб.

К.Методиев

Цитат на: ivchotr в 30 Декември 2016 18:44:36
Да, знам го и другия. Честно казано не съм виждал фен като теб.

Вече нямам време да се занимавам много, по някоя друга екстричка и повече каране. :) Живота е кратък.