Ъглошлайф

Започната от marti1996, 18 Януари 2015 19:08:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

marti1996

Бюджетът ми е до 50-60лв за някое флексче да си имам под ръка просто, парите са малко но така и така ще ми бъде взет, та да не увисвам с много пари.

Иван Вълков

В Лидъл има оферта. С 2 или 3 години гаранция е. Само да вметна че не е от най-малките флексове а среден. Иначе аз имам един малък китаец RTR за 27 лева досега не ме е предал, ползвам го за домашна употреба.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

marti1996

какво мислите за марката ""raider"" а как се работи с флекс просто никога  не съм работил

Иван Вълков

С флекса се работи внимателно и с предпазни очила. Внимавай с искрите да не се изгориш като започнеш да режеш. Препоръчвам да не режеш ламарина че да не счупиш диска. Марката Райдер....ми Китаец с гаранция и според мен за домашни цели е супер.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Внимавай на къде ще отиват искрите, купи си и предпазни очила - попадането на стружка в очите е крайно неприятно и скъпо. Не режи в банята - освен че шума е още по гаден, искричките (горещи частици метал и абразив) увреждат непоправимо фаянса. Никога не махай предпазителя на диска, винаги дръж с две ръце, ако режеш дърво с диск за метал - да знаеш че после тоя диск има склонност да затяга ако режеш метал, ако ползваш полир-шайба и търкаш "черно" - после не търкай неръждавейка с нея...

Alexi

недей Райдер освен ако не го взимаш за еднократна употреба

tropper

^ Абсолютно.

Преди 7 години купихме един пистолет за горещ въздух Raider за около 30лв. След 10 мин. работа още същия ден издъхна. Върнахме се в магазина, приеха рекламацията, доплатихме още около 30лв и взехме Skil. Още се ползва душманската - по час и половина през два-три дена.  :D
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexi

аз си купих машинка за полиране на Райдер ,на първото полиране изгоря някъде на 4тия детайл  :)) смениха ми я без никакви увъртания с нова ,ползвах я 1 път с почивки тоя път и я подарих на баща ми - голям боклук е моторчето е много слабо и грее като за световно

TourneoRS

Ти да не си полирал яхтата  :)) , и аз имам полир машина на Райдер , засега нямам проблеми 5-6 коли съм полирал/пастирал - всяка по два пъти .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

мъчих се .. после я дадох на професионалист - нито знам какви пасти да ползвам нито колко да натискам или колко време да обработвам дадено място и реших да не си правя експерименти със собствената си кола

pAbLo

О.К. от Баумакс.
Един диск замина вече а машинката е жива все още :D
П.С. Ползва се чат пат за по 1-2 часа макс ^-^
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Иван Вълков

Абе всичко е късмет, аз имам пистолет за горещ въздух, зеге и са ползвани душманската ми още са живи.

Pyrhel

Значи са менте на Райдера (rofl)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

pAbLo

Ако са от първите бройки - може.
И аз имам една бормашина с регулиране на оборотите - четките светят понякога,бърка обороти от време на време НО работи (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D