моята Ford Puma :*

Започната от veli4ko, 25 Ноември 2013 01:21:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pAbLo

Малко са жените не харесващи РОЗОВО (rofl) (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

veli4ko

veli4ko

Ето и малко снимки от работата по прагове и брони.

единият праг беше малко счупен но нищо  ^-^

ето и задната броня

по нататък ще има и още ;)

veli4ko

след като си направя броните и т.н. ще взимам червени FK пружини. Въпроса ми е какви амортисьори да си взема въздушни или маслени двойно действащи. Надявам се да ме посъветвате за да направя разумно закупуване. Мерси предварително :)

Bobi

Ако намериш койлове, те са по-добрият избор. Иначе - газови.

vladi tanev

Подкрепям Боби за газовете
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

veli4ko

здравейте проекта сива котка продължава :) с удължаване малко на предната броня

TourneoRS

Задният номер къде го монтира че не разбрах ?
Хич не си поплюваш с пените и смолите  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

martin1977

По-ужасно нещо не бях виждал... мое лично мнение, не ангажирам никого с него ... като почнем от шперплата и светещите джанти, та стигнем до розовите неща и бронята, и ако това е тунинг  (rofl). Има далеч "по-нормални" неща за да се тунингова тази кола, а пумичката определено носи на тунинг, но тази как си я оклепал..... обаче важното е на теб да ти харесва

veli4ko

Backstage

действително има неща,които са малко в повече...например розовото наистина не седи добре,поне не на този мотор...ако се измие и се освежи може да е много по добре...предната броня също идва маааалко в повечко...мисля че идеята е добра,но като че ли можеше да е мааалко по събрана самата броня...разстоянието от детайл до детайл е много голямо,иначе модела е добър!
и за да завърша...евала ти правя брат за целия труд който влагаш в тая машина!!! всичко струва пари и отнема много време.Това че го правиш е много похвално!може би само малко трябва да поизчистиш целия проект

amplified

Никой не я е видял завършена, че да изказва мнение все пак :)

Иван Вълков

Браво колега, харесвами когато някой си прави колата по свой собствен стил. Затова важно е на теб да ти харесва - недоволни винаги ще има. Според мен колегите избързват със заключенията, но се обзалагам че като завършиш и боеядисаш тунинг пакета, друга песен ще запеят. Евълла за ентусиазма както и желнието да ни направиш съпричасни с всяка тунинг изменение което си направил. Давай в същият дух.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

viksata

АЗ също мисля че някой от нещата са и в повече ... но иначе се радвам че се получава както искаш колега.. много труд си вложил ... за броните не виждам какво толкова се вайкат колегите .. много културно си ги преправяш...Браво
Успех и чакам колата завършена (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

ihovahi

Важното е на теб да ти харесва. За това всеки човек е единствен, уникален и неповторим. Мнението на другите е без значение.  (beer)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

martin1977

Разбира се, че най-важното е на теб да ти харесва. Убеден съм, че и на теб няма да ти харесат неща, които аз или други колеги от форума правим по колите си. Пумичката е хубав автомобил, особено с този мотор върви много прилично. Най-важното е че имаш желание да правиш нещо по колата си и влагаш емоции, ентусиазъм и средства .... и най-готино е когато след като си планувал нещо, го видиш направено. Поздравявам те за труда който влагаш, макар че лично на мен не ми допадат тези неща които правиш ... но пак подчертавам- това няма значение. Все пак не съм първа младост и такива шаренийки не ми допадат ... аз съм по-стилен и инвестирам в друг вид тунинг , по-изчистен, по-класически .... примерно на пумичката може да и сложиш дискове отзад, по-големи дискове отпред ... един хубав не много бучащ ауспух ... някое кожено салонче, задължително да я снижиш ... а ти почна от розовото и от мигащите джанти .....

veli4ko

всичко което каза колега ще се прави, дискове, ауспуси, снижена , кожено салонче ;) но едно по едно :)

Backstage

давай смело напред че нямам търпение да видим резултата   (clap)

martin1977

veli4ko

колеги ето и малко снимки как се развиват нещата и със задната броня :)

ffmk1l

Смело пипаш, засега ще се въздържа от коментар, ще изчакам крайния резултат!
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

veli4ko

:) здравейте да продължа темата : малко освежаване на джанитите + 2ри цвят и декурация :)

и да допълня че основният цвят ще бъде светсла сива перла :)