Поръчка на заготовка за нов ключ

Започната от Иван Вълков, 15 Януари 2014 23:31:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иван Вълков

Здравейте колеги, налага ми се да си направя нов ключ за колата. Колата дойде с два ключа ( червен и черен), като единият наложен спрямо другия се вижда че черният е доста износен и не може да ми отключи багажника и шофьорската врата. При проба с другият ключ всичко се отключва без проблеми. След като обиколих тукашните ключари съм адски разочарован от обявената от тях цена предвид че ще се използва старият транспондер и единствено ще се смени заготовката - поискаха ми 25 лева за услугата, като виждаш ли само заготовката е толкова. При една бегла и бърза справка в онлайн магазин за автоключове заготовката е 15 лева, а от Китай 9,50лева с доставката за еденична бройка. При поръчване на повече бройки цената става по ниска в зависимост от обявата. Мисълта ми е ако някой има подобен проблем може да се кооперираме.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

jorrddan

В ибей не намерих заготовки на такава цена, може ли да ми кажеш китайски сайт от където да си я взема за 10 лева и дали има ключар, който ще се навие да работи с моя заготовка?

Dmitarcho

Всеки ключар би трябвало да се навие да ти нареже твоя заготовка ;)
Ръца Пръца

jorrddan

Остава въпросът откъде да я взема, че нещо не намирам из нета или поне из сайтовете, от които обикновено купувам разни джаджи

Dmitarcho

Ръца Пръца

jorrddan

Мерси, но това е 7 и доставка поне 3-4 и ще дойде все едно си го купувам от тук и то нарязан.

Dmitarcho

7 е със доставката. Ако го поръчаш през Габко ... даже ще е по-малко доставката.
Ръца Пръца

Иван Вълков

Ми аз ги гледах в aliexpress.com - не съм сигурен за правописа на сайта затова го напиши през търсачката.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

jorrddan

Е за този не се сетих, мерси!
Намерих без чип http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Black-Ford-Key-Blade-wholesale-and-retail-FD1007/1476474436.html ако някой се интересува и със чип http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Transponder-Key-For-Ford-Mondeo-With-Chip-ID4D60-Inside-Post-free-shipping/831405397.html
Мисля да си поръчам втория вариант, да видя дали ще се обучи и ще заработи.

momo76

Това ми се струва леко безмислено. Поръчката на ключа и след това пак при ключар за нарязване - като цена ще излезе почти като цената дето са казали за ключ и нарязване от ключаря. За 3-4лв не си струва разправията и чакането.

TourneoRS

Аз имах същият проблем , палеше колата но спря да отключва вратата от износване . Нов ключ за 20 лв и работата заспа , само не мога да разбера наистина защо е толкова скъп ключа , като за Пасата ми го направиха за 10 лв .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

jorrddan

По-скъпият ключ от линковете по-горе е с чип, който трябва да се обучи.
Разликата е, че тук заготовката излиза 15 лева, а най-евтиното, което намерих онлайн в БГ е 80 лева.
Иначе с по-евтиния ще спести= 6-6 лева вероятно.