От аларма на Мото Пфое към заводска

Започната от Pyrhel, 15 Декември 2011 03:30:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

momo76

И това не ми изглежда на заводска аларма. Това си е италианско изчадие GEMINI, много са хубави ама живота им май не е много дълъг.
Явно GEMINI имат някакво разбирателство с дилъра на Форд в Италия. На старото ми Мондео МК2 дори дистанционното на алармата си беше вградено в ключа, по точно ключа беше вграден в дистанционното.

Bobi

И моята аларма е Гемини и е слагана в МП. Изобщо такова животно като "заводска аларма" има ли при Форд? Защото все си мисля, че при Форд се слагат в съответните представителства.

Dmitarcho

В Габрово, примерно, Тойота Венци слагат те алармите в колите, и ги слага отделна фирма, която си е сключила договор явно с Тойота-та и им слагат аларми ;)
Мопже с Форд и Мото Пфое да е същата работа ;)
Ръца Пръца

Dundee

Това от снимката ми е "заводската" аларма на Мото-Пфое. Изглежда вграждат от тези на всичките си коли.

Pyrhel

Има заводска, разбира се, ама може би пестят по около 30 лева по тоя начин и създават после проблеми на хората :) Сирената е в задните калници при оригиналната. До колкото съм запознат, оригиналните аларми са вградени в определени GEM-ове, ама все още не им знам серийните номера, по които могат да се познаят от донора...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

Моето ''донорче'' (мк1 GHIA X) има фабрична аларма, обемните датчици са вградени в Б-колонките, а на самия модул под жабката пише FORD и Philips. Сирената пък е в заден десен калник, ако на някой му върши работа цялата аларма да си я изследва, да идва да си  свали!

Pyrhel edit: марто, да не откраднат колата без аларма? (rofl)

Светослав

На друго място възможно ли е да се намира?

Bobi

Тази "кутийка" при мен се намира под капака на бушонното табло от пасажерската страна.