Новото ми Scorpio 2.3 доста над GHIA

Започната от senatora, 21 Юли 2014 11:01:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

senatora

Вече официално измита  ^-^
колата е 2.3 V16 и е в уникално техническо състояние
двузонов климатроник,автоматик,кожа-в перфектно състояние,телефон-работещ,чейнджър-работещ,абсолютно всички екстри,отопляемо предно и задно стъкло,подгрев на седалките,огледало със автоматично затъмняване,4 ел.стъкла,бордкомпютър,автопилот,алуминиеви джанти 16",ел.шибидах и още какво ли не...

ето и малко пресни снимки:

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Мишо

8) 8) 8) Меееега добрата кола човече евалация. Само безаварийни много км. и радост да ти носи. Според мен е по-яка от S-класата 100 пъти. Чел съм,че автомата на Форд (за Мондео 1/2 обаче) не бил читав. На Скорпио-то друга кутия ли слагат ? И пак-супер яка е колата браво  8) 8) 8)
Поздрави

Dmitarcho

Честито !!! Голям параход :D Много безаварийни и само хубави моменти заедно ;)
Ръца Пръца

2.9

стрaхотнa колa!честито-блaгородно зaвиждaм...косито ми беше тaкaвa пълнa джия тa знaм кaкъв кеф достaвя тaзи колa.

hotblooded

Мада фака.... ба си скорпа  (love) (baby) (clap)  Невероятна находка, случила на нов собственик. Честито колега и дълга и безаварийна "връзка" да имате с тоя кораб...

senatora

ВЪПРЕКИ РАЗХОДА... :'(
ДНЕС НЯКОЛКО ПЪТИ ИЗЛИЗАМ САМО ДА СЕ ПОВОЗЯ (race)
МАЙ СИ НАМЕРИХ МОЯТА КОЛА...ДАНО...

Pyrhel

Цитат на: senatora в 21 Юли 2014 17:12:27
МАЙ СИ НАМЕРИХ МОЯТА КОЛА...ДАНО...

Дано! (beer) Супер изглежда!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

Ами честито ,хубава е наистина , ако нямах толкова бракми , можех и да се замисля  :P

Чудно ми е , като е автоматик , може ли да  бута на прекъсвач  (race)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

pantata

А дано да е колата, че искам возене :) честито, уникално изглежда

viksata

Честито и от мен! Лъскава изглежда... ;D

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

senatora

Ами ...има външни забележки,ама това да му е проблема
в неделя ще го заведа на среща (gathering)

cosworth team ruse

поздравления за  хубавата кола  8) и на мен  много ми харесват,особено с тези екстри  определено  я предпочитам пред една  s класа .
FORD SIERRA POWER

ValkataFF

Честито и от мен,днес от нея ли ми звъня....В сряда съм на работа   може да ме повозиш през обедната почивка ;D

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

scorpion4o

Честито, много е яка!Много безаварийни км.

michael_cool

Голям красавец , много да се слушате , да му се радваш и да се грижиш за него  ;D
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!