Най-добрата халогенна крушка

Започната от Bobi, 06 Октомври 2011 07:12:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

esko148

Да, това за дупките също важи с пълна сила  ^-^
Преди малко бях на тест драйв с новите крушки и да си призная като че ли очаквах повече, НО за мое вътрешно успокоение отдавам това на мократа настилка, мъглата и леко пожълтелите бленди.
Ако пак изгори някоя крушка ще инвестирам вече в LED-ве с вентилаторчета  ^-^
Гледам има H1 на цени от 40 до 180лв. Само трябва да намеря човек, който да ми ги монтира, че като гледам клипчетата в YouTube не е много проста работа.

Ozzie

с LED крушки на рефлектори за халогенни, ще постигнеш едно голямо.... НИЩО
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

esko148

Значи няма да стане номера с LED-овете при мен. В такъв случай добре, че не съм се набутал напразно. Живот и здраве ще мисля да "тунинговам" целите фарове направо ( нови рефлектори, лупи, евентуално и ксенон )  ^-^.
Идеята ми е да получа нещо подобно на това:
https://www.youtube.com/watch?v=2FeP1LJloFI

G_o_c_e_v

Аз съм много доволен от тези. Даже на мокрото ми харесват как светят. Може много да зависи и от самия фар.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

exclusiveremix

Аз съм със същите на късите.На дългите минах през осрам куул блу +50%,осрам брейкър +110% и сега съм с осрам брейкър  +150%.След всяка една смяна на крушка на дългите забелязвам разлика.
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

esko148

И аз стигнах до заключението, че конструкцията на фара има значение. С моите жълти бленди пред крушките и Xtreme vision 130+ да сложа, сигурно пак ще си свети жълто като свещ на вятър  :-[