Вечната тема за ксеноновото осветление

Започната от Jumper, 24 Септември 2011 00:03:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Цитат на: petar petrov в 11 Юни 2015 21:09:00
Благодаря на всички за съветите,но първо наистина ще си направя реглаж и после ще реша
Комплект хубави крушки 2 бр Н1 + 2 бр Н7 си ги взех за около 30 лв от от официален сервиз на Пежо - нач. сервиза (бивш колега) твърди че са ОЕМ (със същите излизат пежарките от заводите), не ги оглеждах дали са брандирани по фасунгите защото бързах да ги сменя (бяха ми изгорели на единия фар дългите, а на другия - късите)...

Dmitarcho

Нали сложих лупи .. и дойдоха комплект с ксенон 35 вата. Ксенона беше за Н4 крушка .. и беше едно преправяне за да го вържа, и явно може да съм омазал нещо, и започна да гори бушона на ксенона. Ще се поръчва нов "кит" :) В дневника ме посъветваха да не слагам 75 вата, да не стопя фара. Преди да сложа фара, карах около година със 100 ватови крушки на рефлектора - нито се беше опушил, нито имаше някакви щети по стъклото. 55 ватов ксенон ... има ли опастност да стопя нещо ?
Ръца Пръца

Marlboro

Тия лупи уж са с H1 крушки, сигурен ли си, че са H4?
Дали 35W или 55W, няма голяма разлика, с 55W няма да имаш проблем, гледай да са AC баластите.

Подбери и подходяща температура, от 4300 до 5000К е най-подходящо и свети най-силно във видимия спектър. Заводско се слага 4300к.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Dmitarcho

Лупите са за H1 крушка, ксенон кит-а беше за кола с H4 инсталация ;)
Ръца Пръца