Пръскалки на фаровете Фокус Мк1

Започната от Rending, 13 Октомври 2014 18:43:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rending

Здравейте съфорумци нов съм тук и имам един глупав въпрос.
Преди 2 месеца си закупих Фокус 2003г. и има едни пръскалки на фаровете, които незнам как да ги включа, немога да намеря и отделно копче  :'( . Може ли малко помощ как се пуска тази екстра?  :-[

ForeverFord

Би трябвало да се пускат заедно с другите пръскалки,от един и същ бутон
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

TourneoRS

А има ли нужда да са включени фаровете ??
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Rending

Натисках всичко и нестава. Може и предишния собственник да ги е слагал допълнително  ::) :-\
http://prikachi.com/images.php?images/941/7661941m.jpg

Dmitarcho

Пръскалките сработват само когато са пуснати фаровете, и натискаш да пръскаш на предния прозорец ;) Ако и тогава не сработят .... ще търсим проблема ;)
Ръца Пръца

Rending

Тъкмо пробвах с включени фарове и пак нестана. Сигурно има запушване по системата  :'(

Dmitarcho

Вземи си помощник .... да натиска вътре лостчето, а ти слушай дали тръгват да бръмчат помпичките. При мондеото, на пръскалките е с отделни помпички, провери и някой бушон да не е заминал ;)
Ръца Пръца

Rending

пробвах с помощника :) Чува се леко бръмчене и като я хвана пръскалката има леки вибрации, а може и да се струва  :)) или е запушено или аз неправя нещо както трябва да сработи и да тръгне

moni74

И моите не рaботят, aз се откaзaх дa ги прaвя.

----------------------------

Pyrhel

Системата е изключително проста, има 2 варианта, както са казали колегите - или помпичката не работи (изгоряла, проблем по инсталацията, бушпн), или има запушване - в тръбичките или на цедката на помпичката.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Rending

Проблема го открих някой "разбирач" е напълнил малко от инсталацията със силикон  (rofl) сигурно да не му вземат пръскалките защото стърчат... уж да ги залепи той ги е запушил... трябва да махам маската отпред и да ги оправя, когато имам време  ^-^ дано да няма други проблеми :)

Alexi

хубави фарове колега ,предния собственик е ръснал парици за тях :)

Rending

Да супер са, но искат малко преправяне, че е остаряла пластмасата