светът е футбол

Започната от opex, 13 Юни 2014 22:50:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

иии ван Персиииииииииии с мега красивия гоол (bgm)
Robin Van Persie Fantastic Header Goal - Spain vs Netherlands 1-1 HD
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ihovahi

Голямата изненада до тук ::)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

МЕтна се като рибок. Красив беше гола - да ;) Хубав мач беше ;)
Ръца Пръца

Радко

https://www.facebook.com/photo.php?v=714106261981921&set=vb.140809269311626&type=2&theater
Да повдигна темата... макар и с малко макарони и спагети да е ! :D  (rofl)

opex

сега чакам игра на бесеница и на края да пише Марко Родригес беше тук

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

opex

поверието говори, че там, където мексиканец е плакал на футболен терен завинаги остава мокро :)) (справка - Хорхе Кампос след дузпи с България, САЩ '94 :)) )
браво бе Холандия!
qaяכSTuning
Suum cuique

Dmitarcho

И аз бях за Холандия, но тази дузпа ... биваше да си ги бият в продълженията ;) Гледах само второто полувреме - коментаторите казват, че първото полувреме е имало 100% дузпа срещу Робен ...
Ръца Пръца

moni74

Голям късмет изкараха накрая... Добре че бяха старите кучета на терена :)

----------------------------

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

hotblooded

Бразилците тренирали как да спират mannschaft, a германците им направиха blitzkrieg  (rofl)

hotblooded

Alexi

pAbLo

От един друг форум
ЦитатDMS BRAZIL 17 777
И това беше мач 1/2 финал :-X
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

TourneoRS

Футболът , Формула 1 .. всичкото стана гейски спортове . Няма побоища и кръв - няма интрига . Преди на световно , улиците опустяваха , сега се пълнят .. :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

pAbLo

Цитат на: TourneoRS в 09 Юли 2014 11:39:19
Футболът , Формула 1 .. всичкото стана гейски спортове . Няма побоища и кръв - няма интрига . Преди на световно , улиците опустяваха , сега се пълнят .. :D
БФАС като има кръв и бой,да не би да е пълно по трасетата (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

opex

инфарктен мач... Моци - национален герой!

Лудогорец в Шампионска Лига !!!!!!!!!!!!!!!!!! але але алеее
qaяכSTuning
Suum cuique

martin1977

Никога не съм бил фен на Лудогорец, но това което тези момчета творят в Европата .... ме кара да настръхвам. Снощния инфарктен мач - такава драма, такъв кеф .... Моци победи Стяуа. Винаги съм бил от ЦСКА, но това което се случи вчера на трибуните е толкова гнусно, подло и жалко .... тъжно ... тъжно за майка България. Българи в румънска агитка да викат срещу българи, и то насред София - това го няма никъде по света. ЦСКА и Левски от години са в "перманентна" криза, но вчера някои "сънародници" от трибуните наистина бяха резил за България и това преля чашата на търпение. Докато Лудогорец мачка Партизан, Стяуа, Лацио, ПСВ и др., "великите" ЦСКА и Левски от много години резилят страната и отпадат от аматьорски и никому неизвестни отборчета от Молдова, Казахстан и др., където народите им не знаят футболът играе ли се, яде ли се......  и да - Лудогорец може да го няма след някоя друга година, а столичните "грандове" ще останат ... и какво като останат - нека си падат от трактористи, стоматолози и прочие. Живеем днес и днес се радваме на успехите .... аз от много години не помня да съм се радвал на успех на ЦСКА - само като бият Левски или Марек .... От времето на Стоичков не са постигали успех по света, а от тогава е минала цяла вечност - дори във форума има момчета които не са виждали как играеше Стоичков ... защото са на по 20 години....