Мондео MK3 от Панагюрище

Започната от Nikola, 22 Ноември 2013 00:14:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nikola

Цитат на: mike28 в 23 Януари 2014 17:20:04
  В началото на миналата година в Русе най-накрая вдигнаха на места ограниченията на околовръстното на 80 - така и ме снимаха на 10 м. от такъв знак.
Голям миндил трябва да си, че да настроиш радара на такова малко превишение.

И аз мислех, че ти дават толеранс 10 км. ПОНЕ, но в ел. фиш пише: "...заснето с мобилна радарна система TFR1-M и отчетен толеранс 3 км"
"Двеста вдигам - мощност има. Не е лети, не е зима. Зарад тази служба гадна камерата в Монца падна. Тежко карам в моя стил - и немай грижи Форда яко движи!"

whaaazp

При наказуема 61 км/ч на ограничение 50 км/ч, си карал с 64 - 66 км/ч според радара на камерата.

А според километража ти може и да си минавал 70 км/ч. ;)

momo76

Винаги ми е било интересно - има си ограничение 50км/ч, правилно или не има си го. Всеки сам си решава с колко да си кара колата и си носи последствията от избраната скорост. Като си карал с над 50 защо се сърдиш, че са те снимали, ами ти си в нарушение, това им е работата на хората.

mike28

Не мисля, че ще може да ти отговори...
Инак е нормално да се дава 13-15 км толеранс на радара ( и което е известно на всички тук) - по думите на катаджии, всичко е пожелателно, разбира се. Понеже всеки ден карам градско - 99,9% от останалите колеги не карат с 50 - или ще се влачат с 30-40, или ще са със 60-70. И това е за Русе, в столицата не вярвам да е по-различно положението.