Ford Cougar 2.5 24V

Започната от NoSoulBorn, 06 Януари 2014 14:17:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

NoSoulBorn

Здравейте, скъпи съфорумници. Нов съм във вашия форум и реших да ви покажа и моя красавец. Имам го от около 1 година и съм адски доволен от него. Вярно, харчи много и не е с най-евтината поддръжка, ама бая върви и наистина е доста красив  :D .

Тъй като наистина съм доста нов (ако изобщо има такова определение) и не разбирам много от двигатели, проблеми и възможности по колите и тем подобни, макар че нямам много време, имам доста голямо желание да се запозная с нови и готини хора, каквито съм сигурен, че вие сте, които разбират от тези неща, пък и от други разбира се, все пак живота не е само една ламарина ;) Надявам се да намирам време за някоя и друга среща и да мога да постигна нещо с това "голямо желание", а не само да си седи във въздуха хаха  :)

ForeverFord

Добре дошъл,пожелавам ти много безаварийни километри.Ахх това животнооо  :-* невероятен автомобил,много красив и агресивен,че и с кожа  ^-^
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hotblooded

Честита да ти е колата, изглежда доста добре и се надявам да нямаш ядове с нея (или поне ядовете да са евтини)...

Pyrhel

Честит на патерица и добре дошъл във форума. Отзад на задния капак вдясно имаш ли малка червена GT лепенка? :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

NoSoulBorn

ihovahi

Браво за колата. Много е убава  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

NoSoulBorn

Nikola

Честито и от мен! Само готини моменти с/в нея  :)
"Двеста вдигам - мощност има. Не е лети, не е зима. Зарад тази служба гадна камерата в Монца падна. Тежко карам в моя стил - и немай грижи Форда яко движи!"

Dmitarcho

ЧЕстито и Добре дошъл ;)
Ръца Пръца

Vanko

Екстра е звяра, като гледам си я взел от Жоди Авто, и моята е оттам. Май и аз ще търся нещо с голям мотор, че моя вече ми писна, иначе ми върши работа де...

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

NoSoulBorn

Цитат на: Vanko в 06 Януари 2014 21:12:30
Екстра е звяра, като гледам си я взел от Жоди Авто, и моята е оттам. Май и аз ще търся нещо с голям мотор, че моя вече ми писна, иначе ми върши работа де...

Не, не съм я купил от там, за 1 месец я бях пуснал да се продава там... :D Иначе да, трябва си.. големия мотор си е голям мотор :)