Ford Cougar 2.5 24V

Започната от NoSoulBorn, 06 Януари 2014 14:17:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

NoSoulBorn

Здравейте, скъпи съфорумници. Нов съм във вашия форум и реших да ви покажа и моя красавец. Имам го от около 1 година и съм адски доволен от него. Вярно, харчи много и не е с най-евтината поддръжка, ама бая върви и наистина е доста красив  :D .

Тъй като наистина съм доста нов (ако изобщо има такова определение) и не разбирам много от двигатели, проблеми и възможности по колите и тем подобни, макар че нямам много време, имам доста голямо желание да се запозная с нови и готини хора, каквито съм сигурен, че вие сте, които разбират от тези неща, пък и от други разбира се, все пак живота не е само една ламарина ;) Надявам се да намирам време за някоя и друга среща и да мога да постигна нещо с това "голямо желание", а не само да си седи във въздуха хаха  :)

ForeverFord

Добре дошъл,пожелавам ти много безаварийни километри.Ахх това животнооо  :-* невероятен автомобил,много красив и агресивен,че и с кожа  ^-^
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hotblooded

Честита да ти е колата, изглежда доста добре и се надявам да нямаш ядове с нея (или поне ядовете да са евтини)...

Pyrhel

Честит на патерица и добре дошъл във форума. Отзад на задния капак вдясно имаш ли малка червена GT лепенка? :)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

NoSoulBorn

ihovahi

Браво за колата. Много е убава  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

NoSoulBorn

Nikola

Честито и от мен! Само готини моменти с/в нея  :)
"Двеста вдигам - мощност има. Не е лети, не е зима. Зарад тази служба гадна камерата в Монца падна. Тежко карам в моя стил - и немай грижи Форда яко движи!"

Dmitarcho

ЧЕстито и Добре дошъл ;)
Ръца Пръца

Vanko

Екстра е звяра, като гледам си я взел от Жоди Авто, и моята е оттам. Май и аз ще търся нещо с голям мотор, че моя вече ми писна, иначе ми върши работа де...

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

NoSoulBorn

Цитат на: Vanko в 06 Януари 2014 21:12:30
Екстра е звяра, като гледам си я взел от Жоди Авто, и моята е оттам. Май и аз ще търся нещо с голям мотор, че моя вече ми писна, иначе ми върши работа де...

Не, не съм я купил от там, за 1 месец я бях пуснал да се продава там... :D Иначе да, трябва си.. големия мотор си е голям мотор :)