FORD FOCUS 1.8 TDDI - ASENOV1984

Започната от asenov1984, 25 Август 2014 12:51:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

asenov1984

Нямам много екстри но ме кефи радвам и се като малко дете  (rofl)

Ето и Фокуса  ;D Снимките са ми още от уеб страницата където я купих скоро ще добавя и с номера

hotblooded

Еха - и подгрев на преден джам ли има? Супер....

ihovahi

Много добре изглежда. Честито и със здраве да си го караш  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

SICKandPROUD

Честито колега, много добре изглежда.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Иван Вълков

Супер колица колега! Само нафта и много безпроблемни километри.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

emkata

Честито и от мен, колега!

Dmitarcho

Честито ;) Иво, подгера за преднич джам, не е ли дясното копче, но разделено на две /за предния и задния/. Левите бутони не са ли за климатик, и вентилация на въздуха само с купето ?
Ръца Пръца

hotblooded

Цитат на: Dmitarcho в 25 Август 2014 16:39:52
Честито ;) Иво, подгера за преднич джам, не е ли дясното копче, но разделено на две /за предния и задния/. Левите бутони не са ли за климатик, и вентилация на въздуха само с купето ?
Прав си! Но въпреки това колата си изглежда много добре... Честито на колегата.  За съжаление много некоректни търговци лъжат за тая екстра....

Dmitarcho

Пф ... аз вече изобщо не гледам какво пише по обявите - глеадам какво има на снимката ;) ВАжното е, че на клегата му харесва колата и и се радва :) Много безаварийни ;)
Ръца Пръца

ivaylo_m

Честито. Много добре изглежда Фокуса и джантите му стоят супер.
Много безпроблемни км и само хубави моменти с Фокуса.

ilko

Екстра е комбито. И аз ги оглеждам често в carsa и mobileto. Тези от фейслифта имат ли нещо по-различно от старите освен очевидното.

asenov1984

Колеги усмихнах се до ушите благодаря за хубавите думи да радвам и се дано на всички да е без авари и само хубави моменти да имаме с колите си

Besniq

Супер е фокусника...джантите и те са супер, браво !
Фокусите са доста читави, а ТДди си е доста корав мотор, надявам се сам да се убедиш в това... честито и 1000.000 км. безаварийно !

asenov1984

Днес ми казаха че съединителя струвал 1200 лева някой може ли да каже нещо по въпроса, но и 2400 да е не съжелявам за избора

Vasilev

Luk-a е около 400-500 лева без никакви отстъпки. Това за двата диска и лагер помпата. Цена от 2011, когато сменях моя.

asenov1984

Цитат на: Vasilev в 27 Август 2014 21:39:59
Luk-a е около 400-500 лева без никакви отстъпки. Това за двата диска и лагер помпата. Цена от 2011, когато сменях моя.

ами не ми се вярваше да е 1200 лева но не ми пука хареса ми много возията

asenov1984

а някой да каже колко гори тоз мотор в Пловдив или София? 6-7 градско?

SICKandPROUD

Колега да не гледаш в мото-пфое тея цени. Около 400 лева е читав съединител с лагер пампа, смяната е около 150. (Хасковски цени) може да е понадуто в София.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Иван Вълков

Цитат на: asenov1984 в 27 Август 2014 21:54:06

Горе долу там се върти градския разход около 6,5. Но това е доста относително : къси разтояния, използване на климатик, задръствания, агресивно каране. Всички изброени ще доведат до по висок разход.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vasilev

Цитат на: asenov1984 в 27 Август 2014 21:54:06
В зависимост как го караш. Но стандартно е толкова. Зимата малко повече.

Besniq

За градско не мога да коментирам, всичко е относително трафик, начин на каране и т.н.
За дълго при скорост 110, 130 км/ч 4.8 5.0 л.на 100км. което е пак леко относително, зависи от стила на шофиране !

asenov1984

Благодаря колеги за инфото.

Но днес имам един дразнещ проблем.... Задните две врати ми скърцат смазах ги но пак не стана чудя се как да смажа всички панти са смазани и пак си скърца

sierras

Пробвай като смажеш ограничителя на вратата.

asenov1984

Цитат на: sierras в 01 Септември 2014 08:59:26
Пробвай като смажеш ограничителя на вратата.

Всичко съм смазал.... но не става и не става

VENTCI

Фъскай смело с WD и раздвижвай  ^-^

georgi1975

голям красавец.много добър избор.супер е.честито колега.

asenov1984

Цитат на: georgi1975 в 01 Септември 2014 21:00:08
голям красавец.много добър избор.супер е.честито колега.

Благодаря