Форд Събор 2014 6-ти септември писта Дракон

Започната от УС, 28 Юни 2014 21:40:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moni74

----------------------------

VENTCI

Сложете снимки, че този път не успях да посетя

hotblooded

cosworth team ruse

дайте някакви снимки да го видим това събитие,аз лично никъде не намирам снимки то не че е бил и мега якия събор,ама да видим какво сме пропуснали
FORD SIERRA POWER

hotblooded

Снимките са "рар"-нати в един фаил, който ги иска да даде мейл, или скайп. Ако някой има къде да ги качи така че да се теглят - да каже - ще му ги пратя

Опа, качени са  http://dox.bg/files/dw?a=542a021de6

opex

Има хора, които са видяли доста повече събори, но от моя гледна точка, независимо кой как ще го нарече - трак дей, събор или каквото и да е - цялото събитие беше много добро, с добра и изпълнена програма, много хора се видяха и запознаха и през целия ден нямаше нито едно недоволно лице даже обратното - смях и кеф, което отвсякъде погледнато е значителен показател.
В крайна сметка, от всичко случващо се през изминалите месеци, този евент беше най-доброто, което можеше да се случи и изпълнено по най-добрия възможен начин. Винаги може и по-добре, но какво и как по-точно ще го оставим на забележките, които ще направят наглите и ехидни езици :) Важното е, че тези, които бяха - видяха - и те знаят по-добре! Какво ще се случва в бъдеще - никой не знае. Факт е обаче, че доказахме, че може да не слугуваме на точно определени модели за да се случи нещо изключително приятно. Не е задължително да съществува определена платформа, която да ни идентифицира в определена група - и така и иначе се идентифицираме успешно. Стига да има желание нещата се случват много лесно, а и без някой да парадира с каквото и да е около осъществяването на подобно събитие за да го тупат по рамото. Днес сме (или поне аз) благодарни и без такива неща :) Дано следващото такова събитие - в по-малки или в по-големи мащаби - е по-скоро.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

pantata

gsto

Няма ли други снимки?
Явно на събора не е имало много хора? :o

ПС: Има ли тема със снимки от събора?