Осветление в огледалата на S-Max

Започната от Sharky123, 01 Януари 2016 22:25:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Sharky123

На S-Max-а имам крушки в огледалата, които светят надолу като се отвори вратата или се отключи колата. Което е много хитро между другото, защото на другите коли свети от кората на вратата и като отключиш отдалече не виждаш къде ходиш, трябва да отвориш и чак тогава светлината е надолу.

Обаче от моята страна някой на улицата ми е закачил огледалото и сега крушката не свети. Всичко друго си работи и се надявам да е изгоряла крушката. Някой може ли да ми каже каква е?

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Dmitarcho

Габаритна трябва да е крушката ;)
Ръца Пръца

m_focus

Защо не си сложиш направо лед крушка там, аз на твое място бих и скоро мисля да го направя, но първо ми предстои да намеря рефлектора, че на пасажерското огледало го е хванала липсата ... (angry)
карай форд и бъди горд :)

Sharky123

Ще опитам да ги сваля без поражения, благодаря колеги!

Dmitarcho

Лесно се свалят, в темата е описано много добре. Няма опасрност да се счупят. Много зависи какви диодни крушки ще се сложат. Смених няколко вида, докато намеря правилните - ще се разровя за снимки някъде ;)
Ръца Пръца

tisho_tbk

Аз карам мондео мк4. Четох ръководството и там пишеше че се сменят по същия начин както е описано в темата на колегата. Набих една отверка и натисках. В последствие се указа, че самия рефкектор е хванат с винт. Та аз го счупих. Сега се сваля по описания начин.  За другата страна реших да потъррся повече информация - единственият начин е да се свали огледалото. Завърташ го навън и го дърпаш от страна на купето. Държи се на 4 или 5 контри. Крушката е габаритна. Аз сложих лед и най странното е че когато колата е изгасена (дори заключена) ледовете светят много слабо. Не знма на какво се дължи тъй като преди с обикновенните крушки не светеше. :-[

Dmitarcho

Свалял съм на мк4 плафоните в огледалата - като описния начин е, твоето явно е преправяно ... или не знам. На въпрсоното мк4 му слагахме диоди във вътрешните плафони, и те блещукаха лекичко когато са изгасени.
Ръца Пръца

Sharky123

Днеска свалих изгорялата и е като на габаритите. Нямаше винт никъде.

Mondeicho

Диодните за Мк4 не трябва ли да са канбус за да не дават грешки и да не мъждукат?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dmitarcho

Слагал съм на мк4 диодна лента ... не дава грешки ;)
Ръца Пръца