Fiesta Zetec S

Започната от tektrob, 21 Декември 2012 01:23:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tektrob

Това е моя Zetec S имам го около месец нямам много снимки в хубаво качество но се надявам скоро да има по добри снимки!
Имам идей проект който съм на мислил но ще видим в момента търся части.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.415774578492608.96742.195334270536641&type=3

Backstage

аууууу екстра е джантите къртят!  8)
Добре дошъл при нас!  ^-^

ForeverFord

Добре дошъл,пожелавам ти много безаварийни с тази готина фиестичка,така като гледам и с син салон което е якоо.Чакаме да видим какво си замислил,но го обмисли хубаво,защото фиестичката е направена много добре,и според мен много малко неща биха и стояли добре след промяна.Все пак е Зетек С,имай едно на ум  (buddies)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

B.Stoilov

Страхотно изглежда!  ;D  А за джнтите  ??? Невероятна стойка има! И както каза колегата бъди внимателен с новостите по нея :) Аз лично бих я запазил във възможно най-чиста линия :)

tektrob

Благодаря за хубавите коментари, ами да съгласен съм с това да не променям да си я запазя така може би модификаций по двигателя вече съм измислил за сега.

tektrob

една нова снимка :
очаквай те скоро снимки на новите части надявам се скоро да бъдат поръчани!

tektrob

+ Нова генерация, с права траба вече и 3" инча гърне доста добре си е и разлика д/г има.
+ 900вата буфер, нов панел за конзолата за алпайн плеар има и още планове но да видим само пари да има.
+ Две нови предни тоуооо ниско профилни полу слик гуми доста по добре

имам още някой други планове но ще видим :)

Dmitarcho

Най се радвам на такива малки въшки, които правят смешни големите си батковци по светофарите :)
Ръца Пръца