Ford C-Max на Vasilev

Започната от Vasilev, 29 Юли 2014 10:07:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vasilev

Тъй като Фокуса започна да ни отеснява, започнахме да се оглеждаме за нов семеен автомобил. След точно три огледани форда (Focus комби, C-Max и S-Max), изгубих желание да обикалям по автокъщите. За късмет, попаднах на обявата на syntez 3D от другия форум и 2-3 дни по-късно се озовах в Горна Оряховица. Последва обикаляне по нотариуси, КАТ, община, застрахователи и т.н. Малко повече за колата:
- Ford C-Max Ghia 2008 год 1.8 Duratec+LPG
- Външен цвят - Tango Metallic
- Интериор - Gillos/Biscuit
- Двузонов климатроник
- Хладилна жабка
- Автоматични чистачки и фарове
- Електрохроматично огледало
- Заводски щори на задните врати
- Един куп отделения за багаж и жабки на всевъзможни неща
- Aftermarket multimedia с DVD, Navi, USB reader, и прочие
След около 1000 навъртени километра, мога да отбележа само два минуса спрямо Фокуса - доста по-твърда возия и изключително лек волан, дори настроен на sport. Явно ще трябва малко време за свикване с електрическия хидроусилвател. Всичко останало е в полза на C-Max-a. Вече се сдобих и с най-необходимите неща на първо време - втори комплект джанти за зимата, предни накладки FoMoCo и запалителни свещи.
И една снимка, на която личи в какво фордаджийско семейство попаднах покрай на жена ми роднините  :D Има и един Focus, който е извън снимката.

Alexi

чудесна машина с ясна история ,Синтеза си пази колите

Dmitarcho

Честито ;) Много безаварийни километри заедно ;)
Ръца Пръца

Nebhotep

Честито, много ще те радва автомобилчето, защото е поддържано чудесно!  ;D Даже си говорих със Syntez3D на събора в Стара Загора и доста обстойно огледах автомобила и доработките по него...
Много безаварийни километри! (race) (race)

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

VENTCI

Честито и от мен
Виждал съм я и на живо дето се казва тази машина - поддържана безкомпромисно - хубав избор (thup)
Със здраве да се возиш

Vasilev

Благодаря за пожеланията. Още като му видях темата, хванах рейса за Търново без да гледам разписанието за връщане :)