Как да различим оригинална и фалшива ксенонова крушка?

Започната от Bobi, 12 Юни 2013 10:41:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

По официални данни близо 80% от продаваните ксенонови крушки в света и най-вече в интернет са фалшификати/копия/ментета на оригиналните такива. На пръв поглед изглежда почти невъзможно за обикновен потребител да констатира разлика между двете крушки, но ако се ръководи от описанието на ръководството от долния линк, може спокойно да установи разлика.

Как да различим оригинална и фалшива ксенонова крушка?

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Pyrhel

Така е, ама все неща, приложими за най-най-ниското качество крушки - т.е. репликите от $2 броя. Репликите по $10 броя трудно се различават. Долу има 2 крушки. Едната е истински Филипс, другата е реплика. Снимките ги направих преди малко, коя е репликата? Не съм ги разбърквал - лявата от първата до последната снимка си е вляво, дясната - вдясно.

ПС: Реплкитите са копирани не само външно много добре. Светенето на крушката и нейният живот също са прекрасни.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

petermitkov

sapienti sat

Bobi

По-скоро лявата е малко използвана... Наистина и двете крушки са направени перфектно. Филипсчета са, нали? Ако бяха D1S, можеше да се види дали има надпис "VOID" на баластчето, но при D2S нямам идея какво още да се погледне. Някой, ако има мнение, да пише.

radoslav94

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Alexi

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Dmitarcho

Анатолий ... казвай вече кое е ментето, че сън не ме хваща :D
Аз залагам на лявата - мое ляво, не твое :P
Ръца Пръца

moni74

Дясната ми изглежда по-нескопосано направена.

----------------------------