Като нов член на клуба представям и моето Мондео 1.6 16V MK1

Започната от P.Kostadinov, 13 Май 2012 14:33:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

P.Kostadinov

Тук още със старите джанти,една от които за съжаление се спука и се наложи да се сменят.

Ето ги и новите :)

А сега и малко светодиодни ефекти.
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Dmitarcho

Ръца Пръца

P.Kostadinov

Добре заварил :) В интерес на истината от няколко дена го разглеждам форума,та реших да се присъединя към голямото семейство и също така да представя мондю  ;)

amplified

ForeverFord

Добре дошъл.  (fri) Мондеото ти е супер както и новите джанти  (happy)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

P.Kostadinov

Радвам се,че ви харесва,всичко е правено с любоФФ  ;D
Така и така съм пуснал темата,да попитам относно километража скоростомера и другите датчици,как мога да сменя цвета на тази хартия,гледах в ebay има лепенки и директно пасват,чух че някой тук из Варна ги рисувал,видове всякакви..Можете ли да ме насочите към избора :)

Иван Вълков

Добре дошъл и от мен. Колицата ти е супер стегната БРАВО  (thup) (thup). Харесва ми как си измислил задните плафончета, ще открадна идейката ако не възразяваш  (fri)

п.п. Искам да попитам при Мондео Мк1 задните плафончета стокови ли са или ти си ги добавял, т.к. при мен ги няма

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

P.Kostadinov

Няма дупки нито за плафони,нито и самите плафончета.Това за светодиодни ленти(както отпред) по 4 диода мисля,че съм ползвал лентички отзад :)

P.Kostadinov

Ъпдейтвам темата с малко снимчици с окъпан мондю :P

А тук с на една приятелка "Цедката"

Светльо

Евала колега, много добра стойка вади монди, да си го караш с здраве и безаварийно  ^-^

К.Методиев

Супер е седана, с лупи ли е на фаровете или така ми се струва?

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

P.Kostadinov

Цитат на: DidiBao в 16 Ноември 2012 23:33:24
Супер е седана, с лупи ли е на фаровете или така ми се струва?
Мерси,не са лупи но обмислям варианта.Тъй като съм 50/50,смятам да купувам ПУМА и мондеото ще го запазя разбира се,но имам възможност само за един комплект лупи и се чудя къде ще стоят по добре  ::)

Светльо

До колкото се сещам на всички Пуми фаровете са с лупи фабрично?  ::)

P.Kostadinov

Тук успя да ме хванеш неподготвен  ;D .Ако си прав,мондю че се радва на нови лупи значи :P

Светльо

Сега се разрових и не можах да открия пума без лупи... даже всичко са си с тъмни фарове от вътре и с лупичките красота!  ^-^

P.Kostadinov

До колкото знам ,те са вече с пластмаси и при качествено полиране ще лъщи да та се пръсне.Че засичам из Варна буквално матирани фарове и е грозна картинка..

Светльо

P.Kostadinov

Нека да обновя темата с малко пресни снимки от окото на обектива от днес :P /Малко странно позирам,но ветрецът в комбинация с 0 градуса е уникална/  ;D

А тук с един перничанин :D

Нарочно не качих снимките с оригиналният размер,тъй като не всички имат бърза интернет връзка и няма да може да им зареди страницата.Иначе погледнато пред 40 инча на плазмен ТВ качеството е уникално в оригиналният размер :)

gambit

Добре дошъл!  ^-^ синьото е супер цвят за мондеотата ;)

P.Kostadinov

Мерси колега,добре заварих! Стана вече половин година откак съм във форума и всички са много готини и точни  8)

P.Kostadinov

Колеги някой може ли да помогне как да сваля предната броня на колата ?
Смятам да я позакърпя.Търсих схеми из интернет - е няма и няма.
Някой запознат ли е с разположението на болтовете и евентуално щипките и дали има някакъв чалъм ?

К.Методиев

Болтовете са по 2 отстрана на бронята, свалят се от долу, по точно са гайки, достъпа до тях е отвратителен, ако имаш и климатик е още по кофти, само с малко гедоре са достъпни и трябва да си под колата.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

P.Kostadinov

Цитат на: DidiBao в 12 Февруари 2013 15:23:40
Болтовете са по 2 отстрана на бронята, свалят се от долу, по точно са гайки, достъпа до тях е отвратителен, ако имаш и климатик е още по кофти, само с малко гедоре са достъпни и трябва да си под колата.
Мерси колега.За час и половина я свалих.Достъпът до левият болт е идеален,десният обаче.............тръбите на климатика много пречеха,начупех си ръцете но я изкарах  ;D

К.Методиев

Браво, това ми е най омразния детайл за сваляне.

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!