Странични огледала с мигачи за Focus Mk2

Започната от Bobi, 19 Февруари 2012 23:16:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Колеги, дайте съвет, че не мога да се реша на кой от вариантите за огледала с мигачи да се спра  (headbang) .

1.

2.

Vas

На мен Първия ми харесва повече и ако трябваше да взимам бих се спрял на тях 

ForeverFord

При вариант едно мигачът е по разпръснат по дължина на огледалото,доколкото при втория вариант е малко по прибран.И двата стоят супер от мисля,че  Вариант едно е по интересен
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hotblooded

Първия ми харесва повече. Но всеки си има собствен вкус. На тебе да ти хареса, колега - колата си е твоя - на теб трябва да доставя удоволствие!

petermitkov

sapienti sat

Vasilev

tha22don

И на мен ми допада повече Вариант 1. Седят добре на живо :) За вторите нямам наблюдения, но при първите - колкото по-голямо разпръскване на светлината от мигача - по-добре за останалите участници в движението :)

Alexi

на мен мигачи в огледалата не ми харесват ,отделно вечер заслепяват но от тия 2та сякаш и аз съм за вариант 1 ..

Backstage

Bobi

И на мен ми харесват повече първият вариант, но се чудя дали изобщо ще вържат на спортната визия на автомобила?

mediacenter

Относно спортната визия ...
жмръц
..да те разколебая още повече  ;)

Chr81

Колега, дали можеш да кажеш какви са цените на тези огледала и откъде?

FocusOwner

Колега винаги можеш да ги поръчаш в МП, но такива цени ще ти кажат, че се едно са те били през гърба с мокри парцали.. От някой онлайн магазин ще ти излезнат почти на половината цена от колкото в МП.
I don't get strokes, motherfucker! I give 'em!

Bobi

Някой има ли идея дали огледалата от Фокус фейслифт, онези големите, стават на Фокус pre-facelift?

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded