Избор на семеен, бензинов автомобил - ВЕЧЕ Е ИЗБРАН!

Започната от gsto, 03 Декември 2014 11:09:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pAbLo

Цитат на: gsto в 25 Юни 2015 15:59:06

ЕДТ:
Втори въпрос: Какви пари да търся на моята кола, ей така да ми дадете мнение като колеги :) ?
В мото-пфое ми дават 3к лева да ми я вземат :) Аз по-добре да я разбия в някоя стена(само за маховик и турбо съм ги дал тия пари).
Продавай сам...
На мен ми даваха 9к за Ес-макса преди 2 години...
И те са хора,хляба е с пари 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

gsto

Alexi

ама то бензин с оборудване от тренд нагоре е мисия невъзможна ..

gsto

Цитат на: Alexi в 28 Юни 2015 08:24:05
ама то бензин с оборудване от тренд нагоре е мисия невъзможна ..

Има и такива, но са редки и не са в БГ.
Ако се ориентирам към същата кола но дизел има много избор.
2.0 тдци титаниум - има в момента 3 много добри оферти на коли върнати от лизинг на реални км.

2.0 тдци vs 2.0i vs 2.5T :)

hotblooded

То и TDCi тата върнати от лизинг (в Бг) не са с високо оборудване (за съжаление).... Има само едно, ама му искат 24 к лв...  (За 26к има Ленд Ровър дискавъри - автомат със 190 коня дизляк, на 100 к км е...)

Alexi

то ако ще се вадят 20+к ,има няколко чисто нови мондеота от Тото 2 се продават около 22 в карса ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 28 Юни 2015 16:16:47
то ако ще се вадят 20+к ,има няколко чисто нови мондеота от Тото 2 се продават около 22 в карса ..
Aма са 1.6 бенз. Дори не са Еко-бууст, а 1.6 VCT. Фокуса е спънат с тоя мотор, какво остава за Мондео...  (puke)

Alexi

баа ново мондео за 20к ,и то фейс  .. нека да е спънато

gsto

Като гледам колко е стара темата...бая време ми трябваше да избера.
Е, избрах. Мондео тренд фейслифт 2011 бензин 2.0 145 коня седан. Повече инфо като я взема :)

gsto

Малко повече инфо:
Мондеото е от мото пфое, върнато от лизинг, 2.0 бензин на 62 000 км. фейслифт, 04.2011год, тренд или тренд плюс. Има сони, климатроник, 4 ел стъкла и е седан :) колата има сервизна книжка и изглежда като да е обслужвана на време и реално изглежда като нова отвън и отвътре.
Разбира се колата е боядисвана тук таме по каско след дребни щети, но не е болка за умиране.
Към нея ми дават 6 месеца/10 000 км гаранция.

Живот и здраве утре трябва да си взема колата от мото пфое, след като всички документи са готови и ще й направя темичка със снимки както се полага.

В крайна сметка чакането си заслужаваше, направих и няколко компромиса, като това да не е хечбек, да няма много екстри за сметка на мотора, марката/модела/сервизната история и цената.

Mondeicho

Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.