Италианката на Lazarkk

Започната от lazarkk, 28 Март 2015 23:22:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lazarkk

След 61 месеца вярна служба на Монди, и жестокия побой от градушката, дойде ред на наследника й.
Алфа Ромео 156 Спортвагон,  11.2002 година... 2.4 печка с невероятен звук и 150 коня.
От към екстри не е щадена. Дано се представи подобаващо следващите годинки.
Ето я и нея:

ihovahi

Честито. Машината изглежда повече от запазена. Със здраве да си я караш хиляди километри  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

Много ги заглеждах и аз тея Алфи .... но накрая се спрях на Мондеото. Вътре е като самолет :) Много безаварийни километри ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Честито за продажбата на Форда :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ivaylo_m

Честито.
Със здраве да си я караш.

hotblooded

Честито, Алфа правят красиви и бързи коли, винаги със супер екстри, дано и техническото и състояние да съответства на външния и вид! Още веднъж честито и мноооого безгрижни км. И да не ни забравиш - алфа форума са истински сектанти :)

Besniq

Честито, от все сърце ти пожелавам само хубави моменти и дано останеш доволен от Италианеца, аз лично не съм !

lazarkk

Започвам да се отпускам с италианката, с досега незначителни проблеми и започват да ми се въртят мисли за какво да си похарча парите... И така все повече ми се върти едно чипче, но не съм много запознат какво конкретно се променя и от там се притеснявам за евентуалните неща които може да заминат за отрицателно време. Единственото което разбрах като болно място е турбината на този автомобил, иначе от към ГНП и дюзи нямало големи проблеми. Но искам малко да се запозная как стават нещата, ясно е, че турбото ще надува на по голямо налягане, но какво друго се пипа? Дюзите ще вкарват повече гориво поради отваряне на по дълги интервали или те не се пипат, а се вдига налягането на горивото, някой можели така да ми светне малко лампата как стават нещата, че силно се колебая, главно ме е страх да не замине за отрицателно време нещо от частите които са 1000+лв.

marti1996

Честито, хубава кола.
Не си съсипвай колата с такива чипове, всичко което се прави извън завода създава проблеми рано или късно. колата е с як мотор, а с чип ще ти замине по-бързо турбината, следователно щом тоя мотор е на 80% от капацитета си застопорен от завода значи има защо.
Дай малко инфо за разхода на 2.4jtd

lazarkk

Разхода е ... градско 8,5- 11, според сезона и стила на каране. Извънградско е 6- 7,5л. Но 6л е ако закрепиш 110-120 на темпомат, иначе няма начин.