Моят FOCUS MK2 SEDAN

Започната от niki_elpe, 13 Август 2014 14:07:49

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

niki_elpe

Колеги това е моят сромен Фокус. Няма ЕГР 1.6 TDCI 109 коня и е с голями гуми 205/60/16 все пак сме в България... ;D 

Първата ми модификация беше иноксовата решетка.

След това прагове с надпис FOCUS на 4 те врати.

и

След това си купих от моргата подлакътник и както знаете,новите телефони искат постоянно на зарядно и ми се наложи да му сложа още една запалка.

Взех от алфа на части 2 плафона за седниците и сложих плафон по средата.

Купих си за 350 лв една навигация и камера за задна. Както и матово фолио на таблото около нея.

Взех от едно мондео и тези лепенки който са много важни,само и да бяха истина... :-*

От който се вижда,че и стъклата съм затъмнил на 5%

Имам си най-важната екстра.

Купих от Джия копче с AUTO и го направих така,че на АУТО да светят само халогените когато работи колата и нямам проблеми с полицайте карам така вече 4 месеца...

Всех за 2 лева обръч фосфорен около ключалката.

Ето малко общи снимки.

Днес съм я разглобил за още няколко модификации,но до довечера е готова,да се видим и ще кача още снимки след като го направя  ^-^ ^-^

martin1977

По принцип не харесвам Фокус седан /чисто визуално/, но ти ме накара да променя мнението си. Страхотна е човече ... със здраве да си я караш, да те радва и да измине мноооогооо километри без да влиза в бокса за ремонти, а само за подобрения ....

Lucy

Много приятно изглежда. Нямам търпение да го видя довечера :) Със здраве и кеф да си го караш, безаварийно!
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

ihovahi

Когато човек си харесва колата, нещата се получават. Супер е и много добре се грижиш за фокуса. Само гориво и никакви ядове.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

SICKandPROUD

Много е готина, само хубави моменти с колата колега...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

niki_elpe

Вчера през деня направих на предните врати,или по скоро на дръжките осветлени което стана така в крайна сметка:

Както и осветление в карата при педалите и под седалките,тъй като аз нямах фабрично и се получи така :

и днес отнесох 2 сикера  (ford) оранжевки да има малко и от цвета на ST  ;D

Предстой сваляне на катализатора в най-скоро време...

hotblooded

Много, много хубав Фокус - със здраве да си го караш и най - вече - безаварийно.  Може би най-сериозния мод който нямаш е климатроника - дано да ти се занимава и с това.

Dmitarcho

Добре Дошъл, честита прибовка на патерици и адмирации за грижите по колата ;) Вземи махни тея врътки за парното и си поръчай от ebay-я едни по симпатични ;) Всичко останало е станало мнооого добре ;) ТАблото не свети ли червеникакво повече, защо не сложи червенички лампички в дръжките ;) Но все пак е важното на теб да ти харесва ;) Това е лично мнение, с което изобщо не те ангажирам ;)
Ръца Пръца

niki_elpe

Доста време не съм качвал снимки,но са се случили доста неща по колата първо тези барабани

ги замених с 2 диска цялата процедура струваше 150 лв от морга 2 апарата,2 диска и жило за ръчна и нови накладки феродо премиер и стана така

както се вижда и 4 секрета свалих за 10 лв от фокус и една дръжка ето такава поставих на шофьорското място и е много удобна

и днес една доста доволна сума от КМ ми излезе на таблото и не се здържах да не я снимам

и сега разглобих задната кора за 2 елипси pioneer на който ще кача утре снимки като са завършени  ;D

ihovahi

Браво. Има развитие и то положително по колата.  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

SICKandPROUD

Поздравявам те за мерака,винаги така да  си глезиш колата и само хубави моменти и моми с нея. (buddies)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

niki_elpe

Ето и една снимка на колоните доста рязане падна по ламарината от долу но звука е просто ...

колоните са ето такива http://www.technomarket.bg/products/09121320/pioneer-ts-a6913i ако някой има седан и обича силна и качествена музика да слага,няма да съжелява,а и багажника е така изолиран,че все едно има бас каса вързани са към задните на вратите,но на тях им сложих съпротивления да са малко по слаби защото като усиля над 30 и почват да дрънкат вратите,а сега го нямам този проблем дори на макс  : :D (hrn)

К.Методиев

Браво и аз съм с пайнер но друг модел от зад на кората и звука им е уникален.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

niki_elpe

Здравейте,може да заключите тази тема защото продадох колата,малко ми е жал като я гледам,естествено не изневерявам на марката взех Mondeo MK4 2.0 Tdci 140 TITANIUM скоро ще направя и на него тема  ;D