Цени на ГТП

Започната от escobar, 13 Декември 2014 09:12:41

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

escobar

В София на някои места бръмчат на 50 лева за годишен преглед. What's goin on?  ::)

TourneoRS

Това скъпо ли е , или евтинко ?
Вчера минах годишен преглед , платих 45 лв , 5  са за преглед на газовата уредба .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

Аз минавам на 36, в МП- Бургас беше 30 лв за  (fe)

pAbLo

35 лв - нямам газова на печката (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Pyrhel

50 лева ми се вижда супер много. Има някои пунктове в София, които ако имаш каско еди къде си е 14 лева (в СБА примерно). Минах преди 2 дни в СБА без карти и отстъпки за 40, което пак ми се вижда много :) На другия край на града имам отстъпка - 35, ама не си струва ходенето до там.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

G_o_c_e_v

Ака ви кажа, че минавам преглед за 22лв ще ме изхвърлите
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

moni74

В Мотоексперт Бургас с отстъпка от клуб Ситроен е 30лв с ДДС и фактура, в Созопол понеже пункта е само един е ... 50лв. Ако искаш, ако не ходи до Бургас :)

----------------------------

Alexi

в Силистра е 65 лв така се се успокойте не сте се прекарали :))

sasooo

escobar

Да, аз последно минах през такава оферта. Реално стъпва на около 35, защото масово откриват измислен проблем - при мен с ръчната, и пускат 2 опции - ходи си я оправи и се върни пак или 10 лева.

Pyrhel

Е така е махйка им стара и с ваучерите за климатиците, все ще се изцигани за 10-20 лева отгоре... И поради тази причина спрях да ползвам авто ваучери за всичко - предпочитам на нормалните да им дам 10 лева отгоре, вместо да се занимавам с цигани.

moni74

С ваучерите е минавка за всичко, свързано с коли. Съседа има гумаджийно, ходя при него. Смяна на зимни и летни за 14" ми взе 14лв, за мондеото 16лв тази зима. Ваучерите са на 15лв, обаче ... трябват нови вентили, тези не стават; тази джанта е малко крива, ще я оправим срещу хх лева; и още няколко такива. Реално мъжете плащат 30-40лв, а жените и нагоре :)

----------------------------

sasooo

аз минах точно с този ваучер за 22лв

Alexi

по принцип пунктовете по градове си договарят цената вместо да се конкурират .. в по големите градове е по скъпо ,но понякога в малки градове с 1-2 пункта цените пак са високи като се разберат примерно двамата да правят на 60 лв ,като не искаш ходи в друг град пак ще ги дадеш за гориво + повече време

Pyrhel

В СБА-то е 35, минах декември, а в пункта до СБА-Младост е 50 лв. Намират се на около 30 метра един от друг. В Пункта до Сватбен Център София (в Младост) е 40, а в Бенковски - 35.

Lucy

На края на Раковска от към ул.Козлодуй също има ГТП пункт. Там също е 35 лв. А в Люлин след тунела и след лукойла от ляво, ако пътуваш посока оковръстното има ГТП пункт на 40лв.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

acceco

ГТП в Бургас в сервиз Фулда България ООД ( срещу топливо ) е 30 лева за лек автомобил.