Турбо пътища за Фокус тдди

Започната от piksi88, 30 Ноември 2014 20:50:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

piksi88

Оребрените маркучи който са на кулера са ми спукани рових се из нета така и не успях да намеря от къде да си купя нови , моля помагайте :)
От къде мога да си ги закупя

dobatavision

piksi88

да точно тези ми трябват.. никъде в нета не мога да ги намеря за да си ги поръчам освен от ибеи

Manolcho78

И аз го имам тоя проблем на единия маркуч- но засега съм го решил с подръчни материали - вътре в маркуча сложих едно парче PVC тръба 50 мм, и отгоре в/у скъсаното здраво стегнах с канап и отгоре увих с PVC лента. От опит установих, че само с PVC лента не става - там е под налягане и лентата опуска :( Един познат провери в Мото Пфое - за тоя маркуч искат 178 лв.  ??? и реших, че няма да е от там. Та и аз съм в процес на търсене, ако някой знае откъде да намеря нещо на по-поносими цени да свирка  ^-^
Свят - шарен, шматки - бол :)

Pyrhel

Тия 2та маркуча не бяха ли с еднакъв диаметър от 2та края? Защо не вземете обикновени "тунянг-мунянг" силиконови маркучи този диаметър... Голяма работа, че няма да са същата "оребрена" форма, даже от силиконовите има черни.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

piksi88

да и от 2 та края са един и същи диаметър. Като давам газ тея маркучи  се надуват стабилно да не би да трябва да са оребрени. Иначе ако не трябва да са оребрени веднага ще си намеря :)

Dmitarcho

не е задължително да са оребрени ;) Просто тези маркучи са "по-слаби" и за това са тези метални скоби ;) При мондеото не е оребрен маркуча ;) Важното е да са за "турбо пътища" маркучите ;) не за вода :D
Ръца Пръца

Alexi

оригинални има само в МР ,цената няма да ти хареса .. скоро сменяхме и на 2та пикапа

Pyrhel

Слагай някакви, без значение... Ако са без металните пръстени - гледай да са с оплетка в средата, тя също много здраво държи.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.