Закрепване на спойлер

Започната от Pyrhel, 17 Януари 2012 04:28:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Боби и Сашо ми подариха оригинален спойлер за Монди:

Попринцип отдолу имаше 2 шпилки, които махнах - не искам да дупча капака. Та сега се чудя с какво да го залепя :) Чета за лепилото на Wurth K+D и като че ли изглежда читаво, но пък да си представим следното... Лепя, хваща като хората, карам си малко по-бързичко и се откъртва лака (mad) Някой лепил ли е така и съответно с какво?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

той лака няма да се откърти ,но трябва да е лепило което можеш някой ден да махнеш без остатъци ако решиш примерно че не те кефи

mitakinen

Моя спойлер е залепен с TEROSTAT 9220

amplified

Другият вариант е силикон за автомобилни стъкла.
Спойлерът ти е с малка площ и няма да изкърти лака.

ffmk1l

Аз не бих отрязъл шпилките. Прежалих Фокуса преди две години за тези работи, още като пробих задната врата. Сега ще режа и задната броня. Тунинга изисква жертви. :)
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

ForeverFord

Доколкото виждам нашия покрайщата е с силикон (незнам колко добре се вижда на снимката),но незнам дали има и някакво друго лепило,но съм сигурен че не е дупчен багажника

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi

Само внимавайте с тия силикони, да не се оакжат френски :D

BIGFORDFAN

Двойнозалепващо за външен монтаж на 3М, издържа 10кг/см, някой ползвал ли е?

Bobi

Не съм го ползвал, но съм слушал само хубави неща за това тиксо.

Dundee

Спойлерите за седан и хетчбек различават ли се по размер и форма (извивка на повърхността за закрепване)? Чудя се дали такъв от ST220 хетчбек ще пасне на моя багажник?

hotblooded

Цитат на: Dundee в 19 Октомври 2012 11:24:44
Спойлерите за седан и хетчбек различават ли се по размер и форма? Чудя се дали такъв от ST220 хетчбек ще пасне на моя багажник?
Преди време се чудех дали да си вземам от e-bay - имаше си отделни за седан и за хеч.... На снимки не можах да ги различа.

Pyrhel

Преди няколко дни точно за това си говорихме. Извивките са еднакви на седана и хетч-а, ширината на капака - също. Обаче човекът, който беше карал доста ST-та каза, че такъв като моя не е виждал (моя бил по-голям). Струва ми се, обаче, че това е илюзия. Трябва да погледнеш в микроката дали има наистина 2 вида спойлери с разлика в големината. Говоря за lip-ове, а не оня дето е като пейка.

Който и от 2та да вземеш ще пасне на извивката на капака, това е сигурно.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.