Какво слушате в момента ?

Започната от ForeverFord, 06 Ноември 2011 13:35:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

copacabana

copacabana

Charlie Parra Del Riego - We Wish You A Merry Christmas
ето един поздрав от мен за всички Вас с пожелание за весела Коледа и щастлива Нова година!

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

mitakinen

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

ivaylo_m

SICKandPROUD

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ivaylo_m

mitakinen

rosen700

С тази кола съм се заклел да съм шофьор, не монтьор......и така ще бъде!

hotblooded

ivaylo_m

vvas

-

hotblooded

hotblooded

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

hotblooded

vvas

-

hotblooded

mike28

Faith No More - This Guy's In Love With You

От години копнеех да чуя отново този нечовешки кавър на Фейт. Баси къв глас вади Патън!  (bow)

trololo

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded