Съботно-неделни срещи, при Миро

Започната от Marlboro, 09 Юни 2013 13:37:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Marlboro

Заради кое, да не си скапеш изгорелите фарове ли? (rofl)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

Ахаха, какво се казваше? Шах и мат?

momo76

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 28 Септември 2013 16:33:37
А цаца ядохте ли?
Той гаража си ми е сух, още не се е завъдила цаца в него. (rofl)

Dmitarcho

Цитат на: Marlboro в 28 Септември 2013 16:43:23
Заради кое, да не си скапеш изгорелите фарове ли? (rofl)

Щото е много играчка ;) и много преправяне ;)
Ръца Пръца

Bobi

Ако ставаше толкова лесно, всички коли по улиците щяха да са еднакви. Именно усилията и труда, вложени в една кола, я карат да привлича погледите, когато се разминаваш с нея. А и удоволствието да направиш нещо сам или с приятелии и после да изпиете по една бира заедно, е незаменимо!

opex

дали има там още хора че намерих две скоби за пружини /пък ако има още две перфектно/ да направим магията за предни амортисьори
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Bobi

Това не е сервиз, бре :D. Обикновено се пие кафе и към 12 се разотиват хората.

opex

знам че не е но е друго като има народ наоколо, той нека си мези аз ще си цъкам :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

mirohristov

Ела утре! Сутринта ще пием кафе и може да се ръчка до 13-14.00, защото после ще ходя на Софийската среща  (rofl) .
А Брат Вальо е велик. Сутринта докато пием кафе излезе предложението да боднем един ксенон.  (thup)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

petermitkov

Сутринта единственото което оправихме беше един Самсунг АCE :)
sapienti sat

mirohristov

Да вдигна малко темата.
Утре някой за кафе и после посещение на "Световния търговски център" /Илиенци/ ?!?  (rofl)
PS
После някой да не каже, че не е знаел . ;)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

mirohristov

Хайде за утре да се преброим "най-работните" ?
Около 9.00 ч.
Мястото се знае, хората ...... надявам се да не като предишния път /той си знае/ !  (rofl)

Marlboro

Не с лошо майсторе. Знаеш че не пропускам!
Време е за една сутрешна среща, по-сериозна. Който искамда заповяда, ако не знае къде, да пита. :))

petermitkov

Там ще съм! Даже ще дойда с колата, а не с Тойотата ☺;-)
sapienti sat

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

valeri1972

От половин час Ви чакам.....06,50 стана.......много сте несериозни (rofl) (rofl) (rofl)

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Marlboro

Вальооо, защо ни остави Вальоооо...
Във всичките тъпи кафета тия дни не се пуши. Срещата поне беше хубава, Пепи черпи с бонбончета :)

На обяд поне си пуша:

valeri1972

Вальооо.....Вальооо....бачкам......пфууууууу :'( :'( :'(

Marlboro

ihovahi

Ама хич не си угаждате... среща ли правите... печено ли въртите  :)) :)) :))
Който фôрка "майстор" си нахôда!

petermitkov

sapienti sat

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

ее нямате сърца какви са тия мръвки пак огладнях :))

amplified

С тия срещи да не почнете да превъртате кантара скорo?
Mомчил най-вече :D

Alexi

абе търсят снимки из нета на мръвка и ги качват тука инак не си обяснявам как стоят така слаби ( като манекени на Булгартабак ) :))

momo76

Цитат на: amplified в 14 Декември 2013 17:34:49
С тия срещи да не почнете да превъртате кантара скорo?
Mомчил най-вече :D
Борко, Понеделник съм в Бургас. Ти осигури едно кухненско кантарче и има малка вероятност двамата да го превъртим. (rofl)
Прати един телефон на ЛС да ти дрънна като обикалям по бургаско.

Marlboro

Ето и от днес, една бърза среща.

Nikola

Привет,
иска ли някой следващият уикенд да го почерпя за левите ми габарити и подгрева на седалките ми? :o
"Двеста вдигам - мощност има. Не е лети, не е зима. Зарад тази служба гадна камерата в Монца падна. Тежко карам в моя стил - и немай грижи Форда яко движи!"