Видях те!

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 14:11:46

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Днеска май видях Орехчо, ти ли беше? (rofl) (rofl) (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

Ми да, всъщност добре че свирна, че тоя с корсата нещо ми стоеше в полезрението :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Шегувам се, нали говорихме в задръстването :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

rsfanatic

Днес на връщане от техническия-Killer_xr3  8)

След това си направихме малка сбирка  :D (fe)

Kiler_xr3

Изненада ме в гръб малко ти  :D

FuRoRR

Цитат на: rsfanatic в 10 Октомври 2013 23:07:36
Днес на връщане от техническия-Killer_xr3  8)

След това си направихме малка сбирка  :D (fe)

Официално сърдит съм :D Бива ли такова нещо сега,чувствам се отхвърлен...
Сивото Зайче - Powered by ВЪЪЪЙЙ!

rsfanatic

Цитат на: FuRoRR в 11 Октомври 2013 09:32:28
Официално сърдит съм :D Бива ли такова нещо сега,чувствам се отхвърлен...

Моля за извинение (shy) Забравих да спомена,че сбирката включваше и още един бърз рс,но при документирането беше изчезнал(вероятно да наказва баварци   :D >:D).Така че ще се реваншираме  8)

hitrata_lisi4ka

Кой е с тъмно синьо мондео мк3 с номер 2429?
Искам нещо русо, може и метла!

supertorr

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 16 Октомври 2013 10:43:26
Кой е с тъмно синьо мондео мк3 с номер 2429?
А така и аз го търся тоя ; )

hitrata_lisi4ka

Днес сутринта го снифих в Сухата река. Беше с лайстни от старите. Бях си у нас и нямаше как да сигнализирам. :D
Искам нещо русо, може и метла!

supertorr

Ще си кажеш всичко без бой  (rofl)

hotblooded

Майтапа на страна, ама има и тъмно синьо Мондео 3 седан със соф. номер 2924, но си е с лайстни на МП - върти се из Бургас и все като го видя - викам "Я, наш човек дошъл тука".... и после виждам лайстната :)

supertorr

Явно доста Мондео-а са регистрирали тогава.
Виждал съм черно 2424, и тъмно синьо 2425 :)

opex

Тази вечер видях Елинор. Не точното копие естествено като в gone in 60 sec, обаче..... Сякаш видях второто най-красивото нещо създавано някога на планетата ....
Не знам кой го кара.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

mitakinen

Блакберито няма ли камера да го снемеш, че иначе няма да ти вярваме. Аз мога да кажа, че видях вчера Дарт Вейдър :)

opex

Беше тъмно и в такси чаках за десен завой от Гешов към България. Той правеше ляв от България към Гешов. Камерата е супер смотана и беше далеч. И аз исках да го имам на снимка.
qaяכSTuning
Suum cuique

mitakinen

Закачам се просто. Но аз наистина имам снимка с Дарт Вейдър  :D

whaaazp

Цитат на: mitakinen в 25 Октомври 2013 23:35:53
Закачам се просто. Но аз наистина имам снимка с Дарт Вейдър  :D

Дарт Вейдър, Bon Jovi.. е стига де мн става :P

mitakinen

momo76

Днес видях на Асенчо колата. Капака отворен чакаща животоспасяваща операция.

Alexi

Цитат на: mitakinen в 25 Октомври 2013 23:28:09
Блакберито няма ли камера да го снемеш, че иначе няма да ти вярваме. Аз мога да кажа, че видях вчера Дарт Вейдър :)
днес със сигурност си го видял 10-15 пъти :))

opex

Мани го тоо сменя въздушен филтър на 5 минути като се раздиша ....
qaяכSTuning
Suum cuique

mirohristov

Той е с K&N - само го мие !  :D
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Milcho

VENTCI, но Фокуса камера не го лови    ???

"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

hotblooded

Златист S-max соф. рег. 8169 на някои от форума ли е.?..

vanvan

Една от мачките ма фрустрира оня ден на околомръсното  ^-^

Bobi

Преди около час видях Асен, но не отразява нито клаксони, нито аварийки.

ffmk1l

Разминах се днес сутринта с G_o_c_e_v, но не бях сам и със служебната кола и не вървеше да му се разсвиря. Аз бях с бяла Алтея с фирмени надписи.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

opex

Цитат на: vanvan в 04 Ноември 2013 18:19:04
Една от мачките ма фрустрира оня ден на околомръсното  ^-^
аз бях тоя де висеше от джама да ръкомаха :D
qaяכSTuning
Suum cuique

momo76

Днес видях на ihovahi колата, ама нямах време за по кафе.