Избор на оператор за пакет : интернет+ цифрова телевизия

Започната от Bobi, 12 Октомври 2011 22:31:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

AlexanderBozhinov

Откакто съм в Младост използвам Нет 1 (ТВ + интернет 45мбпс) за 30 лв. Смятам,че като цена е повече от доволно.Единственият недостатък е,че ако си със CRT телевизор,на тази тарифа не ти дават дигитален приемник и е ташак,но ако си с LCD , LED или плазма с вграден цифров тунер си хващаш всичко и всичко е 6 точки :)
Преди съм бил на Мегалан Интернет + цифрова ТВ ->немога да се оплача,но ценичките им са доста по-високи.

Bobi

В новата квартира се наложи да избера Мегалан, защото Булсатком и Нет1 нямаха покритие.. Стандартен пакет ТВ + Интернет 30 Mbp/s за 32 лв. За сега е добре...доволен съм.
П.С. Алекси, ти си първият ми познат, който е на Близо и е доволен от услугите им. :)

Alexi

ами тука кабеларки няма .. а и принципно не одобрявам ЛАН да се ползва за начин на доставка на нет ,това само в бг го има - кабели висят между блоковете стотици ,рутери по стълбовете и т.н. ..

AlexanderBozhinov

Ами тука у Софето :) Оптики моптики шахти тфа онова :) модерна работа :) И в Ямбол вече дори има истинска оптика(да не повярваш) :) Ехх спомени...преди като валеше и капеше вода от ЛАН кабела :) Беше много яко  .

supertorr

На Мегалан ЛАН-а им е от едно време вече са само МЕГА  :D
Според мен най-добрите за интернет. За 5 години. може би две спирания за минути...

hotblooded

Цитат на: supertorr в 19 Юни 2012 09:26:31
На Мегалан ЛАН-а им е от едно време вече са само МЕГА  :D
Според мен най-добрите за интернет. За 5 години. може би две спирания за минути...
2007-2008 ма ги ползвах в Сф - мега як нет на супер цена. След това майка ми ползваше акаунта, пусна си и ТВ - от както ги купи М-тел не са това което бяха. В студенски град им казват "мегалаг" и явно има защо. От други квартали също съм чул да се оплакват, но това е нормално - при всички оператори го има - в един квартал да е супер, в друг да е "леш".

Bobi

Малко да ъпдейтна темата. Новата платформа на Мегалана за цифрова телевизия е пълна с бъгове и в момента общо взето се явяваме като опитни мишки :). Ако на някой му предстои да подписва договор с тях, да настоява да му дадат от старото СТБ ( черното), където няма никакви проблеми.

П.С  И бягайте далече от Blizoo:

На вниманието на абонатите на Blizoo:
Blizoo взе решение да прекрати излъчването на Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World и ID: Investigation Discovery и наруши настоящия си договор с Discovery Networks, въпреки че ние не сме правили никакви промени по споразумението и не сме изисквали по-високи такси. Discovery призовава Blizoo да спази договора. Ако искате да продължите да гледате тези канали, действайте сега! Свържете се с Blizoo и ги помолете да запазят семейството от канали на Discovery във Вашия телевизионен пакет!
http://discoverybg.com/

Backstage

Цитат на: Bobi в 12 Юли 2012 21:19:55
Малко да ъпдейтна темата. Новата платформа на Мегалана за цифрова телевизия е пълна с бъгове и в момента общо взето се явяваме като опитни мишки :). Ако на някой му предстои да подписва договор с тях, да настоява да му дадат от старото СТБ ( черното), където няма никакви проблеми.

П.С  И бягайте далече от Blizoo:

На вниманието на абонатите на Blizoo:
Blizoo взе решение да прекрати излъчването на Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World и ID: Investigation Discovery и наруши настоящия си договор с Discovery Networks, въпреки че ние не сме правили никакви промени по споразумението и не сме изисквали по-високи такси. Discovery призовава Blizoo да спази договора. Ако искате да продължите да гледате тези канали, действайте сега! Свържете се с Blizoo и ги помолете да запазят семейството от канали на Discovery във Вашия телевизионен пакет!
http://discoverybg.com/
Абе аз се чудя какво става...аз само това гледам бре!!! ааааааа  още утре отивам и разтрогвам договора....щом те не спазват...и аз не спазвам

supertorr

Днес си смених доставчика на интернет. От Мегалан минах към НЕТ 1. Разликата е почти никаква от към скорост, от 50мб. към 45мб., НОООО цената- 6 месеца безсрочен договор за 49лв!!! (happy) (pnga) (bgm) (party) :P (wdo)

petermitkov

Здравейте,

Помагайте кой доставчик за интернет и кабелна да избера за кв. Бели Брези.
Там според този сайт http://internet.inbulgaria.info/index.php?action=displaycat&catid=16 там има 30 интернет доставчика (някои доставят и телевизия) и на повечето имената нищо не ми говорят.
Искам телевизията да я пусна на 3 телевизора като е желателно при възможност да не сключвам договор докато не видя че е всичко е наред.
В момента съм на Булсат ама нещо HDто им е много компресирано и за голям телевизор откровенно не става и искам да ги сменя.
Отделно на Булсата интернета им е зле... в смисъл 2-3 дена е ок и после започват да се губят пакети или пинг-ове са добре ама да кажем всеки 100тен пинг е над 1 секунда и докато го оправят минават дни.
sapienti sat

tropper

Аз вкъщи ползвам от Комнет интернета само. Не съм имал проблеми. Телевизията не съм им ползвал и не мога да кажа.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Bobi

Имай предвид, че телевизията на МЕГАлан е МЕГАзле! Откакто минаха на новата платформа, за чеп не стават.

petermitkov

Ми тях съм ги изключил като опция щото парите ги нямат за нищо.
Май само едни Корез (ако така се пише на кирилица) са по-скъпи от тях.
sapienti sat

Pyrhel

То и интернета им напоследък е лайно... Клиент съм им от над 5 години, ама ще се махам, не се издържа вече...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

tha22don

Тъй като се местя от Русе в посока  София,Младост 1  :)), препоръчайте доставчик на интернет+ТВ.
Като гледам, засега съм се спрял на Нет1. Имат офис наблизо и "примамливи" ценови пакети до края на месеца....незнам дали офертата "Доведи приятел - спестете един месец такса" ще важи при промо пакетите, които са в момента....
Приемам предложения и за други доставчици, които са тествани ;)

petermitkov

Задължително НЕТ1 - просто са много добри и цената е уникално ниска (нет+тв за 20лв). Моята сага приключи и доставчика който избрах е Трафик Нет тъй като НЕТ1 нямат трасе при мен.
sapienti sat

Marlboro

И аз съм много доволен от Нет 1, нямат грешка! Качеството е на ниво, цената доста под нивото. ;)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

Обаждам се днеска на Нет1 да пуснат една жица за интернет до нас - "след 2 седмици има свободни часове". Мерси... :)

amplified

Е... голям праз, не е като да чакаш и да нямаш въобще нет :)

petermitkov

Явно НЕТ1 имат много клиенти щото на мене ми отказаха понеже не им се разправяше да прекарват трасе. За това аз звъннах на Трафик Нет и те ми прекараха трасето :)

Звънях и на Вивакомци и те казаха ами няма при вас покритие а в съседния вход имат покритие т.е. трябва да опътнат оптиката в мазата и това е - да ама не неможе.
sapienti sat

TourneoRS

Скоро ще преподписвам договор, някой на нещо изгодно да е попадал  ? ::)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Как е интернета на Виваком? Имам нов офис и като гледам те са единственият смислен доставчик, който има окабеляване. Булсатком ползвам на другите места и съм доволен от нета им, но тоя път АДСКИ несериозно се отнесоха, щяха да звънят като проверят, водих ги, оглеждаха - к*р.

Marlboro

Моя в нас е на Виваком, от няколко месеца, доволен съм. ^-^
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!