Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Венелине, не се ослушвай, а дебни това:

Focus 2.0 - K&N induction kit

LED стопове за C-Max

mike28

Тез стопчета как хубаво щяха да легнат на моят макс, ама надали ще станат.

Bobi

Провери по парт номерата, които е дал. Може и да намажеш. Стоповете са страхотни!

Alexi

Чебурашка

Фокус с хубав цвят  ;D

http://www.cars.bg/c358140
PS:Колата май е била от служебните на Виваком.

Alexi

бива машинката интересен цвят

Bobi

И на мен ми харесва. Много свеж и интересен цвят. :)

Alexander

Готин е ама нещо се е заиграл със сивото на фаровете за мъгла и ги е усрал
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

whaaazp

tha22don

ilko

Ще ми кажете ли кой каква куриерска услуга използва от Англия до България? Аз ползвах един човек - Калин, но ме разочарова и ще го сменям. Ползвал съм и един Стоян, не знам дали се занимава още с такава работа ... Еконта скъпо ли излиза?

Bobi

Защо се занимаваш с Иван, Георги, Стамат и т.н... ? Ползвай сериозни фирми като gabco, easy2buy и др.

ihovahi

Боби, можеше просто да обясниш на Илко как да ползва гъбкото... както обясни на мен. Илко, ако имаш въпроси с радост ще ти помогна.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

ilko

Цитат на: Bobi в 17 Юли 2013 23:37:47
Защо се занимаваш с Иван, Георги, Стамат и т.н... ? Ползвай сериозни фирми като gabco, easy2buy и др.

http://prodavalnik.com/forum/topic/?t=88079
http://prodavalnik.com/forum/topic/?t=47213
::)

Bobi

Тогава плащаш 300 лв на DHL, пратката обикаля целия свят два пъти, идва на 30-тия ден и всички сме доволни.  :))
Или най-добрият вариант - отиваш до магазина, вадиш сумата x 5 , взимаш стоката и тогава няма да има проблеми с доставката :)

Сега сериозно .... Това, което пише си е страшничко, но аз за ги ползвам от години и съм нямал проблем.

Alexi

Цитат на: ihovahi в 17 Юли 2013 23:42:06
Боби, можеше просто да обясниш на Илко как да ползва гъбкото... както обясни на мен. Илко, ако имаш въпроси с радост ще ти помогна.
хм ,мислех ,че това аз съм ти го обяснил :))
Относно Гъбкото - доставили са ми десетки неща ,понякога се бавят ,до сега нищо не е изчезвало .. но за по скъпите си ползвам DHL ,25 паунда е до 15 кг ( или до 25 беше )

ihovahi

Алекси, ти обясняваш много сложно бре :) ама пък ми помогна много за адреса  (wisdom) и не само за това де, за което съм ти благодарен.

Илко, за гъбкото от хората във форума само добри думи съм чувал, така, че действай смело. Както аз съм недоволен примерно от отношението (незнам дали е лично) на Pyrhel към мен, така има и хора недоволни от гъбкото, от други хора, от сайтове и т.н. винаги е имало и ще има недоволни - идеята е като има нещо да се казва. Просто се надявам ти да си от доволните  8)

Който фôрка "майстор" си нахôда!

hotblooded

Относно Габко - Интернет дава невероятна свобода словото и всеки може да предупреди останалите за некоректни фирми и хора, другата страна на медала е че всякакви хейтъри и измекяри могат да пускат лайнометки по всичко и всеки..... Колкото до счупения телевизор- аз до сега съм купувал 3 плами/lCD-та - изобщо не е толкова лесно да счупиш екрана докато ТВ-то е в оригиналната опаковка със всичките стиропори вътре. При всеки вид транспорт, и при всички куриери има някакъв процент брак и е кофти като попаднеш в тоя процент, но само защото си нямал късмет веднъж - не значи че фирмата не струва. 

tha22don

hotblooded

mike28

Трябва ми те такова, ама за моята кошница.  ;D

hotblooded

Цитат на: mike28 в 18 Юли 2013 12:18:03
Трябва ми те такова, ама за моята кошница.  ;D
To има, ама цените са "греда"

mitakinen

pAbLo

Сега остава и да разбера баластите и крушките как се харчат,че да не влезем в ОЕМ ценовата листа :))
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

mitakinen

Пфу, не ги е срам така да ги опоскат. Потърси в мобилето или карс-а имаше няколко Макс-а , които се продават за части. Фози също продаваше неговата на части - питай го дали са му останали фаровете и дали са здрави, че беше направил дупка със старата си кола в един скат. Ако са му здрави баластите и крушките, може да се пробваш да изнудиш тия търгаши да свалят цената още. Продават ги поне от година и си стоят така непотърсени

Bobi

Колега, крушките да не те притесняват. D1S комплект, брандиран като Осрам или Филипс са по 25-30 лири. Силно ме съмнява да са оригинални, но няма значение. Аз съм убеден, че 90% от родните търговци продават същите. :)

Bobi

Alexi

ам а на клипчето вътре не е като на снимките ами си е Е39 :)) и като гледам от какъв караж я изкараха .. дрън дрън бахти правеняка това