Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

Какво ще стане, ако кръстосаме Х5 и Рав4 = пълен хибрид   :D
Искам нещо русо, може и метла!

whaaazp

hotblooded

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Bobi

moni74

Цитат на: hotblooded в 01 Юли 2013 16:23:58
Съединител за 2.0 TDCi

Този комплект е с твърд маховик. А марка не пише никаква... Иначе бих се захапал за един комплект, ама искам с двумасов маховик :)

----------------------------

mitakinen

Предна броня за S-Max с монтирани добавки. Само добавките струват 1100лв. в МП

http://www.ebay.co.uk/itm/Ford-S-max-front-bumper-skin-08-/300927430809?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4610ac3099

hotblooded

Alexi

мдаа .. продавача на климатиците е вече баннат от ибей .. получих писмо ,с което ибей ми препоръчват да си отворя диспут за получаване на парите обратно  :-[ съжалявам че макар и неумишлено подведох и други колеги с тази "далавера" .. отваряйте диспут климатици няма да дойдат ...

Dundee

Дам, на всички пратиха писмото. Кво му стана на тоя, беше със 100 % положителни оценки, изглеждаше читав отвсякъде. Като изключим нереално изгодната цена. Няма какво да се извиняваш, всеки си има глава на раменете и сам носи отговорност за взетите решения.

Bobi

Ти няма как да знаеш ,че този ще се окаже скапан нещастник... Ти просто се опита да помогнеш и други да се възползват от нереално яката оферта. Този направи ебаси удара- едни 60 к паунда за 3 дни...

moni74

И сега ибей могат ли да го принудят да върне парите?

----------------------------

Bobi

Те ибей ще им върнат парите на купувачите, а как те ще се оправят с продавача, си е тяхна работа и слабо трябва да те вълнува. В такива моменти се вижда ползата от Пейпъл, защото, ако някой е платил с кредитна карта, ще пие една студена вода.

К&Н филтър за 2.2 ТДЦИ: http://www.ebay.co.uk/itm/K-N-Panel-Filter-Ford-Mondeo-mk3-2-2-St-TDCI-/181168956708?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a2e82e524

Горивен филтър - Фиеста/Фюжън 1.6 ТДЦИ: http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Ford-Fuel-Filter-Ford-Fiesta-Fusion-1-6-TDCI-Duratorq-06-01-07-/190862831923?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2c704fb133

Alexi

тоя пич ще бъде хванат 100% щото за да има верифиед пейпал акаунт ( което аз погледнах предварително ) е оставил лични данни в някоя банка където му е сметката линкната в пейпала ..а парите мисля ще ги връщат независимо какво се случва с оня но да видим все пак ..

Alexander

Те си ви връщат парите, а него после го съдят! :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

pantata

Цитат на: Bobi в 02 Юли 2013 19:57:17
Ти няма как да знаеш ,че този ще се окаже скапан нещастник... Ти просто се опита да помогнеш и други да се възползват от нереално яката оферта. Този направи ебаси удара- едни 60 к паунда за 3 дни...

Въпреки, че и аз съм ощетен съм склонен да вярвам, че пейпал имат пръст в цялата работа и вярвам на съобщението което ни беше пратено в понеделник. Веднъж и моя акаунт беше замразен цели 5 дни без никаква причина. При замразен пейпал акаунт няма как да видиш кой реално ти е платил. В случая става дума за бизнес акаунт и не мога да знам колко са сложни нещата там. Е, все пак и аз си отворих случай за връщане на паричките. :( Мога да го погледна и от весела страна, не поръчах 2 броя :))

whaaazp

е ама веднъж няма да излязат и за 1.6... >:(

pantata

Bobi

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

pAbLo

С немския съм на ВИЕ,но по Гугъл преводач изглежда читаво
http://www.ebay.de/itm/Ford-S-Max-Galxy-Sony-Mp3-Radio-CD3XX-CDI-ISLAND-GGDS-7S7T18C939CD-/261240295946?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item3cd322920a
И има 15 евро доставка до БГ 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Bobi

Не забравяй, че за този ще ти трябват и преходниците, а те не са евтини в Мото Пфое :)

amplified

Също така като няма бутон за купуване е търг.

Dundee

Цитат на: Alexi в 02 Юли 2013 20:08:29
тоя пич ще бъде хванат 100% щото за да има верифиед пейпал акаунт ( което аз погледнах предварително ) е оставил лични данни в някоя банка където му е сметката линкната в пейпала ..а парите мисля ще ги връщат независимо какво се случва с оня но да видим все пак ..
При мен приключиха случая в моя полза. Видях че парите са минали през paypal-а ми и са пренасочени към банковата сметка. Още ги няма там, но очаквам скоро да влязат. Пълната сума връщат.

pAbLo

Цитат на: Bobi в 05 Юли 2013 15:36:24
Не забравяй, че за този ще ти трябват и преходниците, а те не са евтини в Мото Пфое :)
Мен всички са ми еднакви ::)
Има ли някъкъв модел за който да гледам,че нищо не им разбирам.
А това,че е търг е ясно... Въпроса е да има малко играчи 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Bobi

Виж сега...

Този, който гледаш е такъв:

А на теб ти трябва такъв :

Второто е правоъгълно като cd-то, с което си в момента. Както и ти забелязваш, първото няма необходимата странична рамка, за което да се захване на мястото на твоето.

Дебни това : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=231010836310&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:de

Bobi