Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Взимай ги и на някоя среща ще сменим и на 2те коли :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Alexander

Аз ще играя тук, ако ще играе някой друг да казва :D
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

е ,не ми трябват но може да сложа 45-50 :))

Pyrhel

ihovahi

Някой наддава ли за плафоните от линка на Pyrhel?!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

moni74

Колко такива трябва да имаме в колата? Аз имам два такива и един обикновен в багажника.

----------------------------

ihovahi

bay_huy

moni74

Цитат на: ihovahi в 28 Юни 2013 19:14:37
Толкова де :)

Помислих че сменяте този в багажника с такъв :)

ihovahi

Монка то ти си с комби та ако място слагай такъв :)

hotblooded

whaaazp

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-FORD-CAM-BELT-TIMING-BELT-KIT-AND-WATERPUMP-PART-NOS-1761941-/281125944703?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4174697d7f

Жалко че не стават за моя  (mad) :-[

До колкото погледнах стават за:

2.0 TDCI 130PS/
Focus 2003-2007
S-Max 2006-
C-Max 2007-2011
Focus 2008-
Kuga 2008-
Mondeo 2007 -

Pyrhel

moni74

Цитат на: Радко в 30 Юни 2013 11:28:22
http://prodavalnik.com/prodavam-avtomobil-i25975261

За да стане кола това Капри, колко пари горе-долу ще му трябват? Отделно, ако е бракувано как може да се пусне в движение?

Pyrhel

Отвлякох хром лайстната за 40 леффа ^-^

viksata

Цитат на: moni74 в 30 Юни 2013 11:59:36
За да стане кола това Капри, колко пари горе-долу ще му трябват? Отделно, ако е бракувано как може да се пусне в движение?

Ако е бракувано трябва да се мине технотест, но за целта колата трябва да е в идеално състояние. От към реставрация може да глътне много пари зависи от състоянието на автомобила. Колата си заслужава според мен, може да се възстанови ,но е много работа и време за сам човек.

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

ilko

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

whaaazp

Alexi

абе тия климатици дето ги накупихме ,някой има ли информация за движението на неговия .. нещо заваляха негативни оценки в профила му на тоя ,странна работа .. от друга страна гледам има хора дали положителна явно да си получили климатика ..

mitakinen

При мен пише: Your item may still be on its way
The estimated delivery date for this item is 03 Jul, 2013.

Още на 4-ти ако не е пристигнал го почвам

Dundee

Аз на адреса за доставка имам бележка че докато ме е нямало е идвал куриер на Т пост с пратка за мен. Утре ще звъня на номера от бележката да проверя за какво става въпрос.

mitakinen

Днес получих това съобщение от продавача на климатици:

Please be advised that I have had my Paypal account frozen and my cashflow stalled until I satisfy extensive criteria set out by Paypal. Paypal are well documented for randomly auditing companies and destroying them in the process. My business account was exceptionally well maintained and 100% verified for business, so I am baffled as to why Paypal would chose to put a restriction on my account at what had been my most successful trading period to date.
I am working with Paypal to resolve these issues, but as expected, my account is now being sabotaged by the -trigger happy- negative feedback brigade and the damage will be irreversible.
I have begun refunding items until this is resolved, you are fully covered by Paypal buyer protection and if you wish to make a claim please follow the guidance advised within Ebay.
Due to the overwhelming amount of calls I have taken regarding this, I have my phonelines off until further notice.
I am sorry for any inconvenience

Alexi

и аз го получих ,за жалост тоя ще се окаже някакъв измамник ... дано да връщат парите ибей ... гледам общо е продал над 300 броя от различните модели ..

pantata

И аз имам същото, писах му да видим има ли шанс все пак да го изпрати, защото предпочитам климатика пред парите обратно и ще го изчакам още 2 дни.

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Dundee

Цитат на: pantata в 01 Юли 2013 10:59:22
И аз имам същото, писах му да видим има ли шанс все пак да го изпрати, защото предпочитам климатика пред парите обратно и ще го изчакам още 2 дни.
И аз получих същото. Питах го каква връзка има това, което описва с моя климатик и дали да разбирам че ме кани да си искам парите. Но нещата явно отиват към провал, което е тъпо. По-добре беше да взема климатика отколкото да си искам парите.
А онова известие от куриерите е за друго нещо.